pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 proxy ip sini icq nun ayarlarından firewall kısmındaki yere yazıyorum ama bir turlu baglanamıyorum icq ya, adsl kullaniyorum normaldede hic baglanmıyorum modemin firewall ozelligini kapatınca oldu ne alaka onuda anlamıs degilim.Ne yapmam lazım icq dunyasına geri donebilmem icin[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 proxy kullanılmıyor ki artık? ben mi yanlış anladım?[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 gariplikte su 4x vardı bende firewall acıkken giriyordum pat diye nezaman firewall kapattım nete giremiyorum ica ya pardon :)[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 beni icq suz bırakmayın birisi anlatabilirmis acaba beceremiyorum[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Canım artık standart ayarlarla icq dan direk girebiliyosun. Ayar yapmana gerek kalmadı. Bi acemi gibi gir bakiyim bi dene.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ozur dilerim ama ben hala baglanmıyorum :(, Zoom 4X firewall enabled baskada bisi yok hat ilk acildiginda giriyordum artık ne yaptıysam acılmıyor :( nolabilir sizce?[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 aynı modemden bende kullanıyorum dün taktım (daha önce yoktu böle bi problem) icqdan dosya alamıyorum, gönderiyorum paşalar gibi ama alamıyorum firewalla bi alakasımı var naapmam lazım ?[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Extraxher Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 icq 4.0 ( sanırım ) proxy istemiyor :) ama yanlıs anlamısda olabilirim :)[signature][hline]www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Icq = 951 855 MSN = [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar