Deathblade Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Adam akıllı jetpack istiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 meeh metal gear yapıyordu bunun aynısını. hatta roketleri de ateşlemeden bu tür bi yolla atıyodu ki radarlara yakalanmasın. ne güzel düşünmüş hideo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 zaten gauss suz ppc sız mech 'e mech demen ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 abi şimdi "bizim bazı akıllılar nuri demirağ'ın önünü kesmemiş olsaydı, bizimkiler de böyle silahlar yapabiliyor olurdu" diyeceğim. aradaki bağı kurmak zor gelecek. bae sys. british aerospace'in devamından çıkma. onlar da önceden british aircraft corp. idiler. uçak ve yan dalları sanayi olarak çok ileri çalışma alanları sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Saftirikler "abi boş verin siz yapmayın uçağı biz size çok daha ucuza satarız" diyen ilk ülkeye kanıyolar. Gerçi şimdi de öyle, telekomu da yabancılara kiraladılar bilmem kaç sene sonra giderse adamlar artık iletişim teknolojilerini de yurtdışından satın almaya devam ederiz edit: ben kapatılma DP döneminde sanıyordum ama onda 4-5 sene önceymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 iletişim teknolojilerini zaten yurtdışından alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bir iletisim teknolojisi ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 çin malı istersen ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 kaç kilo aldığına bakıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar