Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/4/8/128836806746950782.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Suark said: ben göremedim festivalle ilgili bişi 20cl falan dıo anlamadı ben ntvmsnbc said: ''Çocukları ve gençleri hedef alan veya bu kişilerin ilgi alanına giren etkinliklerde alkollü içki satılamayacağına'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bence alkol için yaşla değil de ehliyet gibi bişi olmalı, içmeyi bilmeyen bokunu çıkaran, ağzıyla içmeyen tiplere yasak edilmeli. Bu sayede içici kalitesi de artar ülkemizde, nahoş olaylar da azalır çevremizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 lol nası yapıcan kı onu. Abı yasak guzel, ben hayatımda daha ceza yemedım sadece 3-5 kere uyarıldım. tinerci tipliysen ayemsori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 oturtacan içirecen her genci 18-20 yaşına gelince, öss sınavı misali alkol sınavı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 peki napınca vermıcen roleplaying? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 arap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 küheylan said: Aluriel said: gel öldüreyim seni birayla çok istiyorsan :> kafamı fıçıya daldırıp, boğabilirsin mesela? kafanı zemzem suyuna batırıpda boğabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Kafasını biryere sokmadan da boğabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Zemzem çok ağır bööle yağlı gibi bi su lan, galiba petrol karışıyo içine ondan ööle tadı. Acaba rakıyı zemzemle içersek alkolün günahını nötrler mi, yani alkol içmemiş gibi sayılır mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar