BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Calisan speaker phoneu acmaya zorlamayan bi application bulan var mi? Bazi gorusmelerimi kaydetmek istiyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Total Recall diye bir program var bende. Tam manâsı ile çözmedim nasıl çalıştığını ama denee yaptım. İyi kaydediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 telekulak bonepart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Turkiyede yasa nasil isliyo bilmiyorumda genelde kural 2 taraftan birinin yani benim mesela bilmem yeterli diyo avrupada. Bende zaten gizli bisi icin kullanmicam bankalarla felan gorusurken isim ve muhattap hatirlAk iin lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar