Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bi haftam daha var sanıyodum, dün öğrendim ki haftaya başlıyomuş finaller =) 12sinde son finalim, 2-3 hafta sonra yaz okulu :S sora meeeeeğğğzun :) inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 napae said: Benim de son sınavım 3'ünde. 4'ü de doğum günüm. Liseden beri her doğum günümde sınav olurdu. Kutlayamazdım hiç. Bu sene öyle bi sıkıntım yok yihuu. ahhaha benimde son finalim 9unda 10unda doom gunum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 benim de 1inde son finalim 2si dogum gunum. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 oaf! finaller taa pazartesi başlayacak da 8'inde bitecek. bizim hep mayıs sonunda biterdi okul, giderayak böyle bi güzellik (!) yaptılar. =/ neyse son artık nasılsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar