Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet bankaciligi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iş bankası.

o kadar güvenli ki ben bile giremiyorum kendi hesabıma. kullanıcı bilgilerimi unuttuğumdan da değil, bi parola diyo bi şifre diyo sora gidiyo anında şifre diyo kafayı yedirtiyo adama.

ebeninki dedim en son da açıldı işte.
Mesaj tarihi:
dimi ehueh

neyseki şu telefona gelen şifre şeyine geçtilerde, şifreniz lütfen şimdi parolanız şimdi öbür şifreniz ve pin kodunuz falan diye uğraşmıyoruz eskisi gibi yarım saat :p
Mesaj tarihi:
abi hakaret diyeceksinizde, internetini geçtim genel olarak garantiyi kullanan adama ENAYİ (evet capsli) titresi verilmesi lazım. TR deki en şerefsiz ve işlevsiz banka. İmar bankasını tekrar açsalar daha çok güvenirim.
Mesaj tarihi:
Ben acildigi gunden beri kullaniyorum Is Bankasi'nin internet subesini ve cok memnunum. Isimi gormedigi gun olmadi. Hele IsCep'i eger yuklemediyseniz mutlaka yukleyin, her cebe lazim :)
Mesaj tarihi:
iş, hsbc, finans ve garantinin internet bankacılığını kullanıyorum.
Finans direk kullanışsız.
İş ise baya her işimi en kısa ve kolay yoldan görüyor.tek eksisi belki de artısı.girene kadar yoruluyor insan.yok şu şifre yok şu parola vs.
hsbc ise girişi kolay, kullanımı da kolay ama arada hata vermesi, bazı işlemleri yaptıktan sonra bunu yapamazsın bu saatte hatırlatmaları vakit kaybettiriyor.garanti ise hepsinin orta kararı.
Mesaj tarihi:
İş ezer , cep uygulaması ile bankacılık yaptırıyor , bildiğim kadarıyla diğer bankalarda yok. (Sadece şifrematik falan var diğer bankalarda cep uygulaması olarak )
Mesaj tarihi:
Fortis, TEB, Garanti, Akbank, İB, HSBC kullanıyorum.

User friendly = Garanti>Fortis>HSBC>TEB>Akbank>İB
Security = İB>Garanti>Akbank=HSBC=Fortis=TEB
Total = Garanti>HSBC>Fortis>Akbank=TEB>İB
Mesaj tarihi:
işcepi o kadar övmüşsünüz ama işcep kadar uyuz bir şey yoktu en son kullandığımda. hangi işlemi yaparsam yapayım üzgünüz şu an gerçekleştiremiyoruz falan filan diyordu. ama aynı işlem internet şubesinden yapılabiliyordu. dandik işte.
  • Yeni Oluştur...