Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 iş bankası. o kadar güvenli ki ben bile giremiyorum kendi hesabıma. kullanıcı bilgilerimi unuttuğumdan da değil, bi parola diyo bi şifre diyo sora gidiyo anında şifre diyo kafayı yedirtiyo adama. ebeninki dedim en son da açıldı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dimi ehueh neyseki şu telefona gelen şifre şeyine geçtilerde, şifreniz lütfen şimdi parolanız şimdi öbür şifreniz ve pin kodunuz falan diye uğraşmıyoruz eskisi gibi yarım saat :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Sparkcaster said: işbankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yapı kredi pek iyi değil. denizbank fena değil işbankası iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi hakaret diyeceksinizde, internetini geçtim genel olarak garantiyi kullanan adama ENAYİ (evet capsli) titresi verilmesi lazım. TR deki en şerefsiz ve işlevsiz banka. İmar bankasını tekrar açsalar daha çok güvenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 iş bankası güvenlik konusunda aşmış. kendim bile giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asimov Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ben acildigi gunden beri kullaniyorum Is Bankasi'nin internet subesini ve cok memnunum. Isimi gormedigi gun olmadi. Hele IsCep'i eger yuklemediyseniz mutlaka yukleyin, her cebe lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 iş, hsbc, finans ve garantinin internet bankacılığını kullanıyorum. Finans direk kullanışsız. İş ise baya her işimi en kısa ve kolay yoldan görüyor.tek eksisi belki de artısı.girene kadar yoruluyor insan.yok şu şifre yok şu parola vs. hsbc ise girişi kolay, kullanımı da kolay ama arada hata vermesi, bazı işlemleri yaptıktan sonra bunu yapamazsın bu saatte hatırlatmaları vakit kaybettiriyor.garanti ise hepsinin orta kararı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 garantiden çok memnunum. paranoya derecesinde güvenlik hedeleri yok. şubede ne ararsan var on saat menülerde vakit kaybetmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 İş ezer , cep uygulaması ile bankacılık yaptırıyor , bildiğim kadarıyla diğer bankalarda yok. (Sadece şifrematik falan var diğer bankalarda cep uygulaması olarak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Fortis, TEB, Garanti, Akbank, İB, HSBC kullanıyorum. User friendly = Garanti>Fortis>HSBC>TEB>Akbank>İB Security = İB>Garanti>Akbank=HSBC=Fortis=TEB Total = Garanti>HSBC>Fortis>Akbank=TEB>İB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 işcepi o kadar övmüşsünüz ama işcep kadar uyuz bir şey yoktu en son kullandığımda. hangi işlemi yaparsam yapayım üzgünüz şu an gerçekleştiremiyoruz falan filan diyordu. ama aynı işlem internet şubesinden yapılabiliyordu. dandik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar