Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ya çok güzel bir klip açıkçası cidden çok sevdim http://www.che-lives.com/home/modules.php?name=idiotson[signature][hline]I have no options left again.
Natural Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 SÜPER lol ahaha hoşuma gitti cidden:D[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kasıp ezberleyeceğim ve heryerde haykıracağım çok iyi ya:)[signature][hline]I have no options left again.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ses çok kötü geldi bana be..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ses kalitesi kötü ama ben kazaadan indirdim düzgün kalitede olanı. ama klibi bulamadım klibi hazırlayan site "www.bushflash.com" ordan aricam[signature][hline]I have no options left again.
Öne çıkan mesajlar