Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 suan pinglerim felaket derecede yuksek + loss da cabası kablonet 64 bu sorun sadece bendemi var yoksa genelmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 evet aynı sekilde 64 cablem war ve iğrenç bir lag war. nedenını bende bılmıyorum[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Genel bir sorun evimde 64cable cafede 2mbit adsl fakat fark yok, çok yoğun bir lag var. Türkiye'nin dış hat bağlantıları ile ilgili bir sorun olsa gere.:([signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 suan acayip bi loss var herkesde oylemi merak ettim 64 cable[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Perşembe günü Loki açılıyor, ama bu lagin sebebinin çoğu bizim telekomdan kaynaklanıyor =/[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nolax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 internetle bence alakası yok ben evdem 56kb dıal up kullanıyom :( cogu zaman hıc kasmıyo ama o sırada arkadasım 1024kb adsl ıle yuremıyorum dıyo ben mı acaba cok sanslıyım bılemıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar