Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 suan pinglerim felaket derecede yuksek + loss da cabası kablonet 64 bu sorun sadece bendemi var yoksa genelmi?[signature][hline]
Paul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 evet aynı sekilde 64 cablem war ve iğrenç bir lag war. nedenını bende bılmıyorum[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ?
Maxarathiel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Genel bir sorun evimde 64cable cafede 2mbit adsl fakat fark yok, çok yoğun bir lag var. Türkiye'nin dış hat bağlantıları ile ilgili bir sorun olsa gere.:([signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 suan acayip bi loss var herkesde oylemi merak ettim 64 cable[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp|
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Perşembe günü Loki açılıyor, ama bu lagin sebebinin çoğu bizim telekomdan kaynaklanıyor =/[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
nolax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 internetle bence alakası yok ben evdem 56kb dıal up kullanıyom :( cogu zaman hıc kasmıyo ama o sırada arkadasım 1024kb adsl ıle yuremıyorum dıyo ben mı acaba cok sanslıyım bılemıyorum :)
Öne çıkan mesajlar