hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 konuyu nereye acacagımı bilemedim en dogru yer burası geldi. dün gece idm le bikac film indiriodum sabah kalktım bakdım d de yer kalmamıs idm de indirdikden sonra parcaları birlestirio hata vermis d de yer kalmadı hedehede diye sonra birlestirmeye devam etti dosya tasındı dedi ama nereye tasıdndı bulamıorm yazmıoda c ye 13gb geldi o film ama neresine ismi de degismis heralde cıkmıor yoksa benmi c de yeri yanlıs hatırlıorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 aha gecici klasor AppDataRoamingIDM dio bende öyle bi klasor yok ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 tmm hallettim aman yorulmayın 2 satır yazmayın ajslkdjais Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 kendi işini kendin görerek daha bi experience kazanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 nasıl halettin benim söylediğim gibimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar