-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Arkadaşlar sol kulağıma denizde kardeşimin ve babamın "şaka" sı sonucunda su kaçtı sanırım. kulağım hafif yanağıma doğru şişti + dokunduğumda fazla hissetmiyorum + çok hafif bi ağrı var.. Ne yapabilirim doktora gitmek dışında? bi ark kulağının üstüne yat dedi ama sizlerin de bi tavsiyelerini alayım dedim.. yardım edin lütfen çok uyuz bi durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya şimdi benim fantastik bi yöntemim varda anlatmak mümkün deil . yakın çekimde kulağımı incelemen lazım . kulağının ordaki kasları oynata biliosan (bkz: kulak oynatmak) , içerden az bi basınç uyguluosun ve su damla damla akıyor .[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 14 Eylül 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 eskiden hafiften kağıt sokup yakarlardı ucundan onun ısısından su buharlaşırdı =P kulağının üstüne yatman iyi olacaktır sabaha akar gider buharlaşır zaten bu arada elinle musluk tıkanmış gibi avcunun içiyle vakum haraketi yapabilirsin hatta bunu yaparken tek ayak üstünde sekebilirsin denizde su kaçınca yapıyordum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bende eskiden vakumlardım . oda iyi oluo[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 getir kulağını bi hüpte çekerim o suyu :) geçmiş olsun[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bak şimdi sol kulağının hafif üstüne avuçiçinin alt tarafıyla ritmik bir şekilde vuracaksın bunu yaparken kafanı sola yatırıp sol ayağın üzerinde sekeceksin(sekme ve vuruşlar aynı anda olacak) -EagleEye inc. musluk ve boru tesisatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Aslında 2 dk yatsan yeter. Eğer çok su kaçmışsa ve çıkmıyosa ve ve bide mikropluysa (ki deniz suyu sidikli olur) orta kulak iltihabı olabilir. Ciddi sorunlar yapar. Vakum olayını abartmadan yap onunda zararı var.[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 evet zar a cok zarar verir ve sağır bile olabilir o kulağın bence cıkacak şekilde yat azcık geçer gerçi biz türk milleti iş geçtikten sonra doktora gidioz :D[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Kulağının üzerine yat eğer çıkmaz ise doktora git. Sakın içine bişiler sokma.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Sol kulağına su kaçtıysa tek ayağının üstüne zıpla ve kulağını sol tarafa doğru eğ.Bi süre sonra akıp gider. Ya sağ dersen?Sağ şekilde deniyeceksin :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 o zamn yatıp uyicam direk. umarım sabaha geçer yoksa doktor a para bayılıcam belli :( teşekkürler arkadaşlar saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sabaha bısey kalamz merak etme benımkıne hep kacıyor anasını sattımın suyu[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ehe herkes doktor kesildi :p *! Gözleri Qui'yi Arar *[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sol ayagının ustunde zıpla bikackere acılması lazım[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 rakı iç geçer oda olmazsa balkona çık çık ulan erkeksen diye bağır :p[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ne alakaki zıplamak?[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 kulak dengeyi sağlıyor ya o bakımdan dengesiz olma diye[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya şimdi yukarı zıplayıp aşağı vurunca daha bi aşağı çekiyor işte güm diye eylemsizlikten su da düşecek[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Kulak fetişistlerinin böyle durumlarda işe yarayabileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Black_DmC +1 :D Sol kulağına çarptıysa kafanın sol tarafını hızlı bi şekilde ama kafanı patlatmadan duvara vur :-)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: -Cleglaw-, 14 Eylül 2004 01:16 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar sol kulağıma denizde kardeşimin ve babamın "şaka" sı sonucunda su kaçtı sanırım. kulağım hafif yanağıma doğru şişti + dokunduğumda fazla hissetmiyorum + çok hafif bi ağrı var.. Ne yapabilirim doktora gitmek dışında? bi ark kulağının üstüne yat dedi ama sizlerin de bi tavsiyelerini alayım dedim.. yardım edin lütfen çok uyuz bi durum.. şiş + ağrı = doktor Dış kulak enfeksiyonu olabilir. Doktora gitmek dışında doktora gidebilirsin.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 orta kulakda olabilir ama buyuk ihtimal dıs kulak iltihabı direk doktor (bende kronik kulak sorunu oldugu icin biliorum en kotu ihtimal doktor kulagından suyu *!vakumlar* ama egrcekten kotu bir histir soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 en mantıklısı bir havluyu ütü ile ısıt onu yattığın yastığın üstüne koy öyle yat böylece sıcak hava buharlaştıracaktır.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Kulagina zeytin yagi damlat.(Ciddiyim kulak burun bogaz doktoru akrabam sölemisti.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bunu da mı görücektim?[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar