Seaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Yeni türk clanı Disobeyed Titleholders ilk maçına çıkıyor, http://www.own3d.tv/warpfire live stream adresinden takip edebilirsiniz. Maç saat 18:00 da başlayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 kadroyu sevdim, sizi destekliyorum hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 <İyi şanslar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Başarılar, umarım eğlenceli maçlar çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 2. Maçı izliyorum da Sea stratejik hatalar yapıyor, tvtde o kadar hızlı battlecruiser gitmemeniz lazım aslında marine+tank oynayan adam rahat bir şekidle tanklarınızın üstünden geçme ihtimali yüksek. Şansına adam biraz daha noob tarzında tank+viking gitti ama bu sefer de cruiser sayısı 5-6 olmadan göstermemesi gerekiyordu. göstererek rakipteki viking sayısının fazlalaşmasını sağladı. Daha sonra tek yapması gereken 5-6 Cruiser+ viking yardımıyla tankları temizleyip mass marine dönmesi olacaktı. rakibinin oynadığı mass tank+viking pek iyi bir strateji değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Güzel maçlardı. İlk klan maçına çıkmanın verdiği heyecandan kaynaklı bazı hatalar vardı sadece; yoksa yenemeyeceğiniz oyuncular değillerdi. Ünite çeşitliliği sayesinde (BC) seyretmesi zevkli maçlardı. Şu oyunda en sevdiğim şey parazit ve fangıldır. Bunları bol bol yaptığın için teşekkürler yvz. İlerdeki maçlara bakın artık. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Maçı izleyen herkese teşekkür ederiz, maçı 5-0 AntroX kazandı , yine de ilk clanwarımızı yaptığımız için mutluyuz, umarım biraz daha tecrübe kazanıp bir sonraki clanwarlarda daha iyi sonuçlar elde ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ya yetişemedim... Trabzon maçının yayınlarına bakıyordum :S:S:S:S ilk başlangıç olarak sıkıntılı değil tecrübe diye bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yvz için gelip izleyecektim noldu sonuçlar repler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 oo 5-0 iyi olmuş aslında. tek bi clanwar ile bir sürü ders çıkartabileceğiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar