Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Şuanki evimde eski manitalara ait bişi yok. Eski evde de işte sevdiğim 3-5 kitap var. Onun haricinde bir bağım yok eski sevgili eşyaları ile işime yaramayan bişi ise bulundurmam. Yannız bir eski sevgilimi verdiği çok güzel bir küpe vardı. Son manitam hacıladı ayrıldık daha da geri vermedi sdf Eski sevgili hediyesi küpe bir başka eski sevgiliye hatıra oldu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 dasaaa said: mesela zor bir kahve yapma makinesi ise pratik olmadığından atıyor musun? parçalarına ayır, orasını temizle, burasını sök yıka falan.. büyük ihtimal atardım öyle bişi olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tasteinwoman said: tüm resimlerimizi bastırırım. sonra yırtarım. sonra tekrar yapıştırırım. sonra ona gönderirim. hediye elektronikse ilk bozarım sonra tamir ederim ona gönderirim. kıyafetse yırtarım sonra dikerim gene ona geri veririm. Okuyunca aklıma şu geldi şu http://www.youtube.com/watch?v=MsRuSQVwUEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 andırıyomuş gerçekten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?27,4915231,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 O_O staaaallllkkkeeeeerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 oğlum 2 el kiyafet mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ben lisedeyken kıza doğum gününde converse almıştım(bana maddi olarak büyük gelmişti o zamanlar) ertesi gün ayrılmak istedi, benimde ilk tepkim madem ayrılcan hediyeyi niye kabul ediyon oldu :D sonra baktım bi kaç gün sonra evin kapısının önüne bırakmış, bende kapıcının kızına verdim çok sevindi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 valla satan bi iki tane dükkan gördüm sanırım. ne iğrenç insanlar var ya! taksim'de alanları hemen götürüp asıcaksın! bak bi daha alıyorlar mı! .....kapıcı kızına yazmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 "I never hated a man enough to give him diamonds back." -- Zsa Zsa Gabor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Beğenmediklerimi zaten kullanmıyorumdur, beğendiklerimi ise kullanmaya devam ederim. Sorun yaratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 dasaaa said: O_O staaaallllkkkeeeeerr http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/55b0b4ec0ff7a14ee543ba1d9ed079ec.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 dasaaa said: .....kapıcı kızına yazmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 lan.. abi resimle arasındaki bağlantıyı tam çıkartamadım yalnız.. aptal gibi kaldım öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ahahaha elesso (tu) ben yapmaya geliyodum elimde kaldi dasaaa'nin alintisi dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 gışlık yagacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 uygun olanları yeni sevgilimin doğum günüdür bilmemne günüdür bilumum özel günü içi köşede saklar uygun zamanı geldiğinde hediye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Muhtemelen atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hediye kabul etmiyorum ki. baya hediye kabul etmediğim için problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 üstüne benzin döker yakarım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Abi odunmusunuz ya alin saklayin bir kac tane.bir zamanlar dusunulup alinmis hediyeler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Vingthor said: hediye kabul etmiyorum ki. baya hediye kabul etmediğim için problem yok. niye kabul etmiyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Vargath said: gışlık yagacak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 resimler sakat. eşyaları kullanmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 hediyeler kıyafet atkı tarzı şeyler kullanıyorum. birde mektup/kartpostal vari şeyler var(mektup değilde onun gibi şeyler) onlarıda saklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar