Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Server Ip adreslerini nereden öğrenebiliriz acaba? Pingimi öğrenmek istiyorumda. Mesela lancelot ip adresini nereden bulabilirim?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Sanırım bulamazsın.[signature][hline]Spartas TheNinjaTurtle - 50 Friar - R2L8 Njar - 32 Scout - R1L1 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 oyuna girerken yazıyo zaten connecting derken[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hah bende diyodum biyerde yazıyodu bu diye ama bulamamıştım sağol Champların kralı ehe[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 malesef olmuyor :( 208.254.16.60 lancelot ip'si,ping edince hep zaman aşımına uğradı diyor?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 us serverlari kapali pinge.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 sunucuları pinglemene çok da gerek yok aslında www.camelotherald.com'u pingle bir derece fikir verir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquility Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Avrupa serverları pinglenebiliyor sanırsam. 193.252.123.177 Prydwen 193.252.123.33 Excalibur Bu ipler server seçtikten sonra çıkan Connecting... ekranında mevcut. US serverları neden pinglenemiyor? Güvenlik mi? Belkide Avrupa serverlarınada aynı güvenlik önlemlerini almak gerek, GoA nın başına gelmeyen kalmadı.[signature][hline]Barlennan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ben de 5-6 ay önce denemiştim olmadı sanırım güvenlik için maskeleme filan var.[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar