zeper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 dizi giderek heyecanlılaşıyor,3. bölümü izledim az evvel,beğendim,parça parça birleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 3. bölüm güzeldi.ama parçalar birleştikten sonra dizi sıçıcak herhalde.merak ediyorum nereye bağlanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Dengesiz said: Dizi güzel gibi Ancak başroldeki hatun hoş değil ve 28 yaşından çok 40 yaşında gibi duruyor. Anne daha genç duruyor valla. ne desem bilemedim cameron başkan vali olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ya cameron kim??..imdb'de baktım göremedm;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ya dr bilmemne cameron.housedan hatun da öyle abartılcak birşey yok.snow whiteın saçları uzun hali daha güzel bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 cameron bambaşka ya o yeni gömleği giymeseydi iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 nerede yahu bu cameron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 5 bölümüde izledim tek kelmiyle harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ilk bölüme bir bakayım demiştim 7 bölümü birden indirip bitirdim değişik bir havası var baya sevdim ben rumpelstiltskin reisin hastası oldum bütün milleti parmağında oynatıyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Azure_Knight said: ilk bölüme bir bakayım demiştim 7 bölümü birden indirip bitirdim değişik bir havası var baya sevdim ben rumpelstiltskin reisin hastası oldum bütün milleti parmağında oynatıyor herif adamı her gördüğümde keşke johnny depp oynasaydı bu rolü diyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 uuu güzel öneri..amma bence bu rumple da çok iyi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 s1 - e8 gelmiş ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Her bölümünü zevkle izliyorum, konu harika ilerliyor, casting de mükemmel! Emilie de Ravin (Claire, Lost dizisinden) gelişi ile zaten hayranlık duyduğum diziye iyice bağlandım. Bu kadar kaliteli bir kadro, oyunculuk ve hikaye şu ara izlediğim/takip ettiğim hiç bir dizide yok. henry karakterini oynayan ufaklığa da bayılıyorum, çocuğum olsa böyle akıllı uslu olsa daha ne isterim. Büyük Spoiler Emilie de Ravin beuty & beast ile geldi ancak Rapunzelle birleştireceklermiş, yani kuleden kendi atti diye kraliçe yalan söylemiş, (ki bunu zaten irl dünyada canlı olmasından anlıyoruz) aslında hala o kulede kapalıymış. Mr.gold'a ismini sorduğunda rumplestiltskin cevabını almamız da zaten böyle iyice sardırdı, çok heyecanlandım. İstiyorum ki artık Emma görsün bişeyleri. bu arada henry'nin kitabı hala kayıp, nereden çıkacak acaba merak ediyorum. @jaffa, Robert Carlyle'ın oyunculuğu mükemmel, karakterini tamamen ortaya koyuyor. Özellikle son bölümde. eğer orda Depp oynasaydı, diziyi izleyen bir sürü kalitesiz emo teenager olacaktı ki o zaman muhtemelen iticilik kazanacaktı dizi gözümüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 (tu) kesinlikle ama yakışırdı yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 lemuria said: Büyük Spoiler Emilie de Ravin beuty & beast ile geldi ancak Rapunzelle birleştireceklermiş, yani kuleden kendi atti diye kraliçe yalan söylemiş, (ki bunu zaten irl dünyada canlı olmasından anlıyoruz) aslında hala o kulede kapalıymış. Mr.gold'a ismini sorduğunda rumplestiltskin cevabını almamız da zaten böyle iyice sardırdı, çok heyecanlandım. İstiyorum ki artık Emma görsün bişeyleri. bu arada henry'nin kitabı hala kayıp, nereden çıkacak acaba merak ediyorum. spo'ya cvp henry'nn kitabı o adamda ya, kasabaya yeni geen gizemli şahıs,geçen bölümden öyle hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 gerçekten çok güzeldi bölüm hikaye çok iyi yerlere gidiyor lost'ta ki en sevdiğim hatunda geldi zaten süper süper(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 zeper said: lemuria said: Büyük Spoiler Emilie de Ravin beuty & beast ile geldi ancak Rapunzelle birleştireceklermiş, yani kuleden kendi atti diye kraliçe yalan söylemiş, (ki bunu zaten irl dünyada canlı olmasından anlıyoruz) aslında hala o kulede kapalıymış. Mr.gold'a ismini sorduğunda rumplestiltskin cevabını almamız da zaten böyle iyice sardırdı, çok heyecanlandım. İstiyorum ki artık Emma görsün bişeyleri. bu arada henry'nin kitabı hala kayıp, nereden çıkacak acaba merak ediyorum. spo'ya cvp henry'nn kitabı o adamda ya, kasabaya yeni geen gizemli şahıs,geçen bölümden öyle hatırlıyorum ben cevaba cevap Yok ben öyle hatırlayamadım ama? Nerde geçiyordu ki? Çantadan daktilo çıkmıştı onu biliyorum. Ama kitabı göstermediler? Ki kitap adamda olsaydı Emma alırdı, yani VER LAN diyip kırardı ağzını güncelleme: YA TAMAM HATIRLADIM ÖF. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ahahha...çok iyiydi cvbın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bölümün sonunda Regina'nın bakışlar efsaneydi , ama anlamadığım kathryn' e birşey yaptı mı; büyü falan? hani zaten stroybrooke 'dan çıkamayacağı malum , geri döndüğünde charming ile snowun vicdanlarını rahatlatmasın diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 spoya cvp evet ben de öyle düşünyorm. bir sonraki bölümün özetini okudum. orda herkes cathrynin ani kayboluşyla ilgili şok falan,emma onu bulmaya çalışıyormuş...bla bla...regina öyle ortadan kaldırarak bir taşla iki kuş vurdu...acaba masalda cathryinin başına ne geliyor, frederickle multu yaşıyor mu???ona paralel gidiyordur bence...bir de yolda onu çocuk buluyrdu,o frderickti,acaba onla mı kaçtıı??? sorular sorular.=) ve 14. bölüm 4 martta geliyormuş lanet olsun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 cevaba cevap :) cathryn frderick ile kaçmış olamaz çünkü arabayı bulduğunda hava yastığı patlamıştı kız yoktu ortalıklarda ama reginanın suratındaki ifade çok piçti yaa kesin o kaçırdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 cvp evett...olbilir , ya regina zaten!! ben onun içinde de bir iyi olduğunu düşünmek istiyorum tıpkın rumple amcamız gibi...ama işte, bu gidişlee hiç göremeyecem...kadın pure evil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 aynen ahahha :D ama bu bölümde bir zamanlar ben de aşık oldum tarzında konuştu ya cathryne bence bağlıycaklar onu da kötü ama bu yüzden kötü şeklinde =)) birşey daha sorucam şu yeni gelen adam kitaba yeni yazılar mı ekledi yoksa kitabı mı klonladı? adam hikayelerin yazarı olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sss hımm şimcik o konu hakkındada birkaç teorim vardı, zaten senin de söylediklerin ana teorilerim kitabı kopyalaması bla bla,ilk başta acaba frederick bu mu demiştim???ama yok o değilmiş,,, ,henry o adamı sevmediii ya bence o adam bişeyleri karıştırck,kitabı geri verdi ama kopyasını yaparak niye bir kopyaya ihtiycı var?içeriği değiştirmiş olabilir.ama işin tuhafıı emma sevdi,şüphelensede hoşlanıyor belli??hadi emma saf diyelim...e ama regina da sevmedi henry ile ilk defa aynı tarafta olabiler???ne iş,çok ilginççç. kitabı yazan adamın o olduğunu sanmıyorum açıkçası,ama oraları iyi bilen biri.kimse storybrooktan çıkamaz diyor,o zaman hep ordaydı fakat regina niye tanımıyor ,adam niye yalan söylüyor yeni geldim diyerekten?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar