Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grim Fandango Turkish Fan Club

Jester

Öne çıkan mesajlar

Sitede bir sorun var galiba açılmıyo
Fikriniz ise süper hayatımda oynadığım en güzel adventure grim fandango 2.sini çıkarsalarda oynasak[signature][hline]I turn my hopes up to the sky
I'd like to know before I die
Memories will slowly fade
I lift my eyes and say
Come on take me away
Come on take me away
MEXICAN
Sosyal ağlarda paylaş

Ben materyal ekleyebilirim neler lazımsa söylersin zaten şu an benim sitemi yapmakla meşgulum hazır siteyle uraşırken materyalde bulurum
Neler lazım söylersin icq msn de[signature][hline]I turn my hopes up to the sky
I'd like to know before I die
Memories will slowly fade
I lift my eyes and say
Come on take me away
Come on take me away
MEXICAN
Sosyal ağlarda paylaş

vallla olmaz üye yapcaz seni kurtulusun yok
hem ileriyi düsünmek lazim bugunden gir sen[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
said:
horacegoesskiing, 10 Eylül 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
aytak seslerini duyuyo musun peki?
ayrıca fate of atlantis, the dig, dott, gibi oyunlar varken broken sword biraz daha geriden geliyo... bence...[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.

.

fate of atlantis öyle bi oyun ki nası desem, indy theme'i duyunca içim bir fena oluyor artık. gerçi indy fanı olmamdan kaynaklı da olabilir ama hayatımın oyunları arasında. monkey island ve full throttle da üstüne ek. lucas arts adventure'ları hayatımın oyunları kısaca. ama ne bileyim grim fandango süper mizahına rağmen beni diğerleri kadar etkileyememişti.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Yav Ankara'da Grim Fandango sahibi biri versin bana su oyunu fakat XP de sorun cikariyormus efenim var mi boyle seyler ayrica ben de sitedenim yardimlari esirgemeyelim...

Bana Grim Fandango bulun hueleeeeyeynee uhu...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...