Mexican Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Sitede bir sorun var galiba açılmıyo Fikriniz ise süper hayatımda oynadığım en güzel adventure grim fandango 2.sini çıkarsalarda oynasak[signature][hline]I turn my hopes up to the sky I'd like to know before I die Memories will slowly fade I lift my eyes and say Come on take me away Come on take me away MEXICAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 anasayfadaki linke tıkladıysan eğer o server çöktü. bir üstteki mesajdakine tıkla bir de.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mexican Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Yok abi açılmıyo oda çökmüş galiba[signature][hline]I turn my hopes up to the sky I'd like to know before I die Memories will slowly fade I lift my eyes and say Come on take me away Come on take me away MEXICAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 evet site açılmıyor.bizde arkadaşlarda monkey island fan clubu açmayı düşünüyoruz. [signature][hline]Don't ask any more stupid questions, You already know the answers to! [Bu mesaj lucifersam tarafından 27 Nisan 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ?? ben iki bilgisayarımda da denedim siz bunu söyleyince ikisinde de açıldı http://nellibrary.proboards29.com[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Öldükten sonra herkes o klübe üye olmuyormu zaten?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 heh arkadaslar ölmeden yapio iste :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mexican Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 :D [Bu mesaj Mexican tarafından 27 Nisan 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 eheheh evet ölmeden önce oldu bizimki :) mexican bak üstteki mesajda demişim ana site çöktü ancak bu forumda tekrar toplayacaz kadroyu diye bir aya kadar falan da php site geliyor[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mexican Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Tamam görmemişim Bu sitedende fan clube üye olabiliyomuyuz?[signature][hline]I turn my hopes up to the sky I'd like to know before I die Memories will slowly fade I lift my eyes and say Come on take me away Come on take me away MEXICAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 eh bir nevi. eğer materyal şu bu ekleyebilecek olan varsa direk staff a gelebilir yeter ki gelirim diyip gelmemezlik etmesin zaten şu an bi mp3ler bi de benim yazdığım tam çözüm var[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mexican Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Ben materyal ekleyebilirim neler lazımsa söylersin zaten şu an benim sitemi yapmakla meşgulum hazır siteyle uraşırken materyalde bulurum Neler lazım söylersin icq msn de[signature][hline]I turn my hopes up to the sky I'd like to know before I die Memories will slowly fade I lift my eyes and say Come on take me away Come on take me away MEXICAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Manyakmıym ben ya ölmedem ölüler klübüne üye olucam! :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 vallla olmaz üye yapcaz seni kurtulusun yok hem ileriyi düsünmek lazim bugunden gir sen[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Önlerden, cennete yakın yer ayarliim ama sonra gelicem ben :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ehm... tekrar açıldık arkadaşlar... (evet dizayn hala iğrenç kabul ediyorum..) her tür materyal kabul edilir.. :)[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: horacegoesskiing, 10 Eylül 2003 16:53 tarihinde demiş ki: aytak seslerini duyuyo musun peki? ayrıca fate of atlantis, the dig, dott, gibi oyunlar varken broken sword biraz daha geriden geliyo... bence...[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. . fate of atlantis öyle bi oyun ki nası desem, indy theme'i duyunca içim bir fena oluyor artık. gerçi indy fanı olmamdan kaynaklı da olabilir ama hayatımın oyunları arasında. monkey island ve full throttle da üstüne ek. lucas arts adventure'ları hayatımın oyunları kısaca. ama ne bileyim grim fandango süper mizahına rağmen beni diğerleri kadar etkileyememişti.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bu arada yazmayı unutmuşum yeni adres: www.grimfandango.tr.cx[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Katılabilirmiyim :) *!Çekingen bi şekilde parmak kaldırır*[signature][hline]Kandiliniz Mübarek Olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 katılırsın tabi biz de adam arıyoruz zaten. sitede yazıyor icqm msn im ikisinden birine gelirsen konuşabilirik[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Oba zmnnda tek oynadiim ve bikac kere bitirdiim oyun(her seferinde ayni heycanla=)) bnde katilmak istiorm hemde hemen=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Yav Ankara'da Grim Fandango sahibi biri versin bana su oyunu fakat XP de sorun cikariyormus efenim var mi boyle seyler ayrica ben de sitedenim yardimlari esirgemeyelim... Bana Grim Fandango bulun hueleeeeyeynee uhu...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 şu 2 yılın sonunda dogru lola ile manny calavera arasında bi aşk oluluyordu. bi çeşit komplo ile lola ölüyordu deniz fenernde feci duygusaldı oralar ama hatırlıyamıyorum şimdi. bi özet gecicek varmı[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar