Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Marsel eleme maclarında oyunda dusup baldiri falan morarmıştı. O nüksetmis sonlara dogru. Yazık oldu ya. Gerci soyle mactan cikani Fognini fena tokatlayacakti zaten de yense ilk 100 yapiyordu tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Clijsters :'( . Sakatlığı nüksetti ikinci sette, 2 maç puanı kaçırıp kaybetti. Şöyle efsane bir puan aldı ama; http://video.tr.eurosport.com/tenis/roland-garros/2011/clijsters-tan-mucize-puan_vid181141/video.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ahaha yok artıkk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ahahahh o neydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bu kadar erken beklemiyordum ama çok da şaşırmadım; overrated 1 numaramız Wozniacki 3.turda Hantuchova'ya elendi 6-1 6-3'lük setlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 uhahahah fognini kramp ile oynadi yuruyerek resmen ve maci kazandi. epik macti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hantuchova da erik gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bu itirazlarda bilgisayarla yapilan o zimbirtilar niye yok hakem inip bakiyor yere nolmus diye yoksa hic mi yoktu paris acikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 roland garros'ta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 nadal maci cok zevkli geciyor bu arada izleyebilen izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 fognini çekilmiş turnuvadan, djoko oynamadan yarı finale çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 sakat oynadiydi zaten son oyunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 toprak kortun kuralı iz göstermektir.izi gösterdin gösterdin yoksa....sayı gider. senko said: bu itirazlarda bilgisayarla yapilan o zimbirtilar niye yok hakem inip bakiyor yere nolmus diye yoksa hic mi yoktu paris acikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Li sharapova nın ağzını kırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 valla kiriyordu da simdi sharapova cevirdi olayi. zevkli mac oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 servis kırdı li. şarapın işi zor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 li aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 stream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yok tvde izledim ama trt mi eurosports mu hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Haydi Fedex döv Djokovic'i. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 post budur!(tu):)-D Masquerade said: Haydi Fedex döv Djokovic'i. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zALiyVhR68Q&feature=share eheh bayağı eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Fedex ders veriyor su an Djokoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 zeper said: post budur!(tu):)-D Masquerade said: Haydi Fedex döv Djokovic'i. :D Federer'i sevmemde :P . (Genel anlamda konuşuyorum) Abi djokovic'in sevinmeleri nedir öyle ya kazandımı maçı nası koydum laaan der gibi kollar ileri geri, rakibine bakıp aygır gibi bagırma. Yakıştıramıyorum bir sporcuya tennis'in Volkan Demirel'i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 link yok mu link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar