Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Ben uyuyamama isinden sikayetci degilim kafama gore oynayabiliyorum uyku saatlerimle.Ama 8 saatten fazla uyursam yanlislikla, tum gun bas agrim oluyor bi onu cozemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ayni durum bende de var. 6 saat uyursam da 9 saat uyursam da bas agrisi yapiyor. her gun illa 7-8 saat uyunacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Freedoom said: Sadece uykulu hissettiğinizde yatağa gidin ve yatakta rutin bir rahatlama periodunuz olsun (örneğin öncesinde ılık bir duş almak gibi). Uyumanız için gereken rahat bir ortam oluşturun (ışık, ısı, gürültü gibi faktörler). Yatağı sadece uyku için kullanın. Yemek yemek, televizyon izlemek, kitap okumak gibi aktiviteleri yatakta yapmayın. Düzenli bir uyanma şeması oluşturun. uykusitesi Freedoom said: Sadece uykulu hissettiğinizde yatağa gidin ve yatakta rutin bir rahatlama periodunuz olsun (örneğin öncesinde ılık bir duş almak gibi). Freedoom said: uykulu hissettiğinizde yatağa gidin ve yatakta rutin bir rahatlama periodunuz olsun Freedoom said: ve yatakta rutin bir rahatlama periodunuz olsun Freedoom said: rutin bir rahatlama periodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yapmayin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bu topigi her gördügümde birinin gelip zorladigini düsünüyodum bakana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hic problem olmuyor uyku aslinda bi aralar duruyordum sabahin ilk isiklarina kadar ise baslayinca fix bi uyanma saati geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ona biyolojik saat diyolar Fin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar