Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi 106 ekran tv

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Np. Zaten LED TV dedikleri yepyeni bir teknoloji değil, panelin arka aydınlatması LED ışıklarla sağlanıyor sadece florasan lamba yerine. Full LED TV lerde var tabii ama onlar bayağı pahalı. PS3 ve film için en temizi düşük tepki süreli, iyi kontrastlı bir TV seç. Ve tabii ki 1080p. Çok kullanacaksan uzun vadede LED TV ler bayağı enerji tasarrufu sağlıyor yalnız. Bu durumda elektrik faturasını esn ödüyorsan LED, baban ödüyorsa LCD öneririm asdf.
Mesaj tarihi:
ya ben oduyorum da, faturayı odemekte sıkıntı cekmem canım eheh. zaten isten cok az vakit kalıyor. gunde max 1 saat, hafta ici. pazar gunleri muhtemelen butun gun takılırım ama oyun, film falan.
Mesaj tarihi:
Anladım. İşte enerji sarfiyatından başka kontrast oranları da yüksek oluyor LED TV lerin led lambalar yanıp sönebildiği için. Mesela linklediğim LG'nin LCD TV sinde 70K kontrast varken LED TV sinde 3M. Bir de LED TV ler yine led lambalar sayesinde çok ince olabiliyor. Ben tüm farklarını söyleyeyim de öyle karar ver, yarın arkadaşında LED TV görüp niye bundan almadım deme X(
Mesaj tarihi:
ya biliyorum abi ince olusu ve inanılmaz net goruntusu zaten cezbediyor beni. led uzerine sunum falan yapmıstım uni zamanı, yarı iletkenlerle alakalı. teknolojisini de biliyorum yani. ama iste para sonucta ehue. gerci 200-300 lira da cok bisey degil.

bugun almıcam zaten, haziran ortasında falan planlıyorum. mkv oynatabilen tv'leri arastırmaya calısıyorum su an.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

aha piyasadaki en iyi televizyon

http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN55D8000YFXZA

bunun 46 inchine falan bakarsin

bunların kodu avrupa için UE galiba di mi ? istanbul bilişimde falan buldumda aynı mı değil mi anlamadım. 5.000tl falan yuh.
Mesaj tarihi:
D7000 - D8000 serisi işte onlar, UE(inç)D(7K-8K) diye geçiyor Avrupa'da. Ama Sharp, Toshiba, Panasonic gibi plazma üstadı markaların serileri ya da LG Cinema 3D TV serisi gibi sinemalardaki gibi pasif FPR gözlüklerle Real 3D izlenebilme şansı veren TV ler varken, gidip Edge-LED bir TV ye sırf Samsung diye 5000TL vermek saçma. İhtiyaçlarınızı tam anlamıyla belirleyip onlara göre TV seçin, markaya göre değil derim ben.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
mani said:

Penthesilea said:

aha piyasadaki en iyi televizyon

http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN55D8000YFXZA

bunun 46 inchine falan bakarsin

bunların kodu avrupa için UE galiba di mi ? istanbul bilişimde falan buldumda aynı mı değil mi anlamadım. 5.000tl falan yuh.

teknosa'da gordum, resmen asık oldum alete. 6500 TL idi.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

İhtiyaçlarınızı tam anlamıyla belirleyip onlara göre TV seçin, markaya göre değil derim ben.

En guzel cumle kurulmus, kullandigi aydinlatma teknolojisini bilmeden tipine gore tv bakilmaz.
Edge led de led, full led de led diye geciyor. Gidip de daha ince diye daha pahaliya edge almak degisik bi hareket olurdu.
Mesaj tarihi:
Geçen gün aldığım ürünü değiştirmek için Cevahir Koçtaş'a gittim. Orda lg'nin standını gördüm.Lg'nin yeni nesil televizyonu Sinema 3d tv'sinde, 3d tv fpr gözlükle denedim çok beğendim. Ben ilk defa canlılığı, 3d tv'de parlaklık ve görüntü kalitesini gördüm.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

ben de denedim LG'yi dün. çamur gibiydi, gözlükler de acayip rahatsızdı.

Eski nesil TV dir o. Cinema 3D TV FPR gözlük teknolojisi kullanıyor, Read3D sinemalarda verilen polarize gözlük teknolojisi yani. SG gözlük gibi aktif olarak çalışmadığı için baş dönmesi ve bulantı vb. rahatsızlıklar vermiyor. Görüntü kalitesi de gayet iyi, parlaklığı zaten TV teknolojisi dolayısıyla fazla olmak zorunda, ki öyle.

Bu seriden bir TV dene derim ben.
  • Yeni Oluştur...