huun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Yeni kurulan takımımızın -büyümesini beklediğimiz starcraft 2 camiasına hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle- açılışını yaptığımız bu mutlu günde aramızda bulunan siz sevgili dostlarımıza teşekkür eder, önümüzdeki günlerde elde edeceğimiz başarıları paylaşmak üzere tekrar aramızda görmeyi umarız. Takımımız kuruluş öncesinde starcraft'a gönül vermiş genç ve gelecek vaat eden ancak yeterli tecrübeye sahip olmayan arkadaşlarımıza yol göstermek amacındayken, kuruluş aşamasında iyi seviyede oyuncuların bir araya gelmesiyle bu amaca uygun şartları sağlayamamıştır; ancak detayları kısa süre sonra kamuyla paylaşılacak " Akademi dT)" yetiştirilmek üzere oyuncu kabulüne başlayacaktır. Kadro: * Deniz 'Sea' Sengun * Peyami 'huun' Karakullukcu * Yavuz 'yvz' Savsatli * Aziz 'medivh' Durmus * Osman 'OdRaiN' Sulayıcı * Necmettin 'Darkdream' Mutlu * Furkan 'Venduss' Cifci * Furkan 'Şavşatlı' Savsatli * Selim 'SELIM' Adivar * Süleyman 'cHoBoHoLiC' Kocbay * Tunç 'Hannibal' Ergüven Takım sitesi: http://dist.clannow.com/home ESL sayfası: http://www.esl.eu/tr/team/5907877/
huun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 dT) vs Antrox pazar günü saat 18:00'de canlı yayında olacak arkadaşlar. stream büyük ihtimal ingilizce olacak, ingilizcenizi ilerletmek için önünüzde dolu dolu 3 gün var. avrupa'da sahaya ayak bastığımız ilk maçımıza herkesi bekleriz.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 laf atmaya geldim ama takimin gerisine ayip olmasin.
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Hayırlı olsun. Türkiye deki SC camiasına yeni bir renk geldi. Oyuncularda iyi derecede bence. Canı gönülden başarılar dilerim.
Huzeyfe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Toplantı ne zaman oldu? :s Hayırlı olsun.
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Ne zaman kuruldunuz, ne zaman maç ayarladınız, ne zaman stream ayarladınız... Apm coşmuş sizin.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 <3 vayy bize rakip geldi.hadi bakalım gele hefe =)
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Hayırlı olsun. İyi oldu birden fazla klan olması. Yalnız ismi ne anlamda düşündüz? Ne anlama gelmesi için böyle bir isim koydunuz yani? Bana Türkçe düşünülmüş gibi geldi biraz :D
yvz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 _Spartacus_ said: Hayırlı olsun. İyi oldu birden fazla klan olması. Yalnız ismi ne anlamda düşündüz? Ne anlama gelmesi için böyle bir isim koydunuz yani? Bana Türkçe düşünülmüş gibi geldi biraz :D :D isim konusunda baya bir fikir vardı, ortalık cok karıştı bu sebepten dolayı. en son deniz reyizin buldugu bu isme karar verdik :p tebrikleriniz içinde cok teşekkür ediyor, pazar günkü macımızı kacırmamanızı istiyorum :)
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hayırlı olsun peyo kaptan, başarılar dilerim.
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 beyler stream adresinizi de koyun da izleyelim maclarınızı bizde kendi sitemizde haberinizi yapar stream günü hep beraber destek oluruz.
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yvz said: _Spartacus_ said: Hayırlı olsun. İyi oldu birden fazla klan olması. Yalnız ismi ne anlamda düşündüz? Ne anlama gelmesi için böyle bir isim koydunuz yani? Bana Türkçe düşünülmüş gibi geldi biraz :D :D isim konusunda baya bir fikir vardı, ortalık cok karıştı bu sebepten dolayı. en son deniz reyizin buldugu bu isme karar verdik :p tebrikleriniz içinde cok teşekkür ediyor, pazar günkü macımızı kacırmamanızı istiyorum :) demek istediği ingilizce düşünüldüğünde biraz garip oluyo anlamı onu diyor.
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 oooo çok iyi olmuş. hadi bakalım :)
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 takıma özel sc2ranks divisionı açın bi de görelim kim ne durumda :) hadi hayırlısı
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 http://www.teamv4.com/index.php?site=news_comments&newsID=17
yvz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 TD)Pentagram said: http://www.teamv4.com/index.php?site=news_comments&newsID=17 desteğiniz için cok teşekkür ederiz :) buyrun bu da sc2ranks divisionumuz. http://www.sc2ranks.com/c/9366/disobeyed-titleholders/
Seaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 IntoTheRain said: beyler stream adresinizi de koyun da izleyelim maclarınızı bizde kendi sitemizde haberinizi yapar stream günü hep beraber destek oluruz. stream linkimiz kesinleşir kesinleşmez sizinle paylaşırız, v4 takımına destekleri için teşekkürler . _Spartacus_ said: Hayırlı olsun. İyi oldu birden fazla klan olması. Yalnız ismi ne anlamda düşündüz? Ne anlama gelmesi için böyle bir isim koydunuz yani? Bana Türkçe düşünülmüş gibi geldi biraz :D Bu yoruma şaşırdım açıkcası, isim çok ergen olmuş çok kısa olmuş tarzı yorumlar almayı bekliyordum biraz, ama bunu beklemiyordum :D ismin bulunmasında yardımcı olan arkadaş Amerikan ve Türkçe bile bilmiyor, Türkçe düşünebilmişse kendisini tebrik ediyorum :D
Öne çıkan mesajlar