vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Pasta said: tüh. nie gelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Gerçekten çok isterdim ama ben suspend yediğim için senin acc ye çöktüm geçici bir süre hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Bizim yazlığın çevresinde de bi sokak köpeği doğum yapmıştı.Biz de mini bir kulube yapmıştık orada bakıyodu kuytu köşe diye.Sonra annesine araba çarptı öldü.Mahalledeki herkes yavrulardan aldılar 1er tane 2 tanesi falan ölmüştü zaten 4 tane kalmıştı. 1 tanesini de biz aldık şimdi 8 yaşında evimizin bekçisi çok mutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Llama said: ana bizim halı 70 sonları veya 80'lerde evlenip tutumlu olan her çiftte vardır bu tip halılardan ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Pasta said: Gerçekten çok isterdim ama ben suspend yediğim için senin acc ye çöktüm geçici bir süre hehe. yalanci. yavsak. amip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar