LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Amerika'dan ağbim gelecek yakın bir zamanda. SteelSeries 6Gv2 söylemeyi düşünüyorum ama hiç kullanmadım daha önce. Adama da ekstra yük çıkarmak istemiyorum gereksiz. Burada almaya kalksak kaça alırız, kullananların fikri nedir? Desu'da vardı sanırım bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 gitara benzer lan bunun da sonu aldırma bişe gelince yemek ısmarlasın bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ne özelliği varki normal klavyeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 LIKE A TANK 6Gv2 can withstand punishment. Seriously Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Ganklenince sinirden klavyeye vurunca bişey olmuyo yani? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bizim klawyeden alın hem fan ı da var.üflüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 SteelSeries 7G ile bunun arasında kaldım. Fiyat farkı pek yok zaten. 7g mi alsak? Edit: Fiyat farkı varmış bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 cherry mx black switchler hoşuna gitmeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Tuşları biraz sert diyorlar ama alıcam sanki. Desu da bişi deseydi daha kolay karar verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Fevzi bu isler klavye ile olmuyor parayi bana ver sana ogretirim sc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 LombaK_Knight said: Amerika'dan ağbim gelecek yakın bir zamanda. SteelSeries 6Gv2 söylemeyi düşünüyorum ama hiç kullanmadım daha önce. Adama da ekstra yük çıkarmak istemiyorum gereksiz. Burada almaya kalksak kaça alırız, kullananların fikri nedir? Desu'da vardı sanırım bundan. 6Gv2 şu an piyasada alabileceğin en iyi klavye ve Türkiye'de de daha 1 ay yok, oradan kesinlikle çok daha ucuza alırsın ayrıca bence çok doğru bir seçim, tuşları mekanik ve çok rahat, sanırım şu an herhangi bir oyun için olabilecek en iyi klavyelerden birisi Razer'ın Black Widow serisi ile birlikte. Edit: Bir de StarCraft için özel yapılan Marauder klavye var denemedim ama iyi deniyor yurt dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 pardon eve yeni geldim. hemen yazıyorum. harika bir klavye. adexte ikimiz oynarken kullandığım klavye. daha sonra swarm ve vendetta da kullandı istersen onlara da sor fikirlerini. ben 7 olanla bu arasında seçim yapmam gerektiğinde araştırmıştım. 6GV2 de karar kılmıştım. 7 de ek olarak klavyenin güney tarafına eklenen el yaslama rampası var + mikrofon ve kulaklık girişi vardı sanırım klavye üzerinde ama kalite düşüyo eğer sesi o şekilde alırsan. o yüzden düz ve net 6gv2 aldım. çok da memnunum başka hiçbi şey kullanamam. Black switch var bunda. Brown ve Blue ya göre biraz daha parmak kuvveti ister. Brown ve blue da tuşun yarısına kadar ittiğinde bi "klik" hissi alırsın tuşun aktive olduğunu haber verir bu. black switchte bu yok.ama gerek de yok. ben senin klavye ve mouse kullanışını gördüm narin ya da yarısına kadar basmıyosun tuşlara sana bi etkisi olmaz bu durumun. hakikaten tank gibi. vur kır bi şey olmuyor. F- tuşları 1-2-3-4 e çok yakın. screen save li oynuyosan sc2 yi byük bi artı en son inyourmind da peşindeydi bu klavyenin aldı mı bilmiyorum. Black Switch: http://www.overclock.net/picture.php?albumid=3859&pictureid=22301 Brown: http://www.overclock.net/attachments/keyboards/197803d1298910971-mechanical-keyboard-guide-cherry-mx-brown-animated.gif Blue: http://www.overclock.net/attachments/keyboards/197802d1298910971-mechanical-keyboard-guide-cherry-mx-blue-animated.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 SuSaNoO said: pardon eve yeni geldim. hemen yazıyorum. harika bir klavye. adexte ikimiz oynarken kullandığım klavye. daha sonra swarm ve vendetta da kullandı istersen onlara da sor fikirlerini. ben 7 olanla bu arasında seçim yapmam gerektiğinde araştırmıştım. 6GV2 de karar kılmıştım. 7 de ek olarak klavyenin güney tarafına eklenen el yaslama rampası var + mikrofon ve kulaklık girişi vardı sanırım klavye üzerinde ama kalite düşüyo eğer sesi o şekilde alırsan. o yüzden düz ve net 6gv2 aldım. çok da memnunum başka hiçbi şey kullanamam. Black switch var bunda. Brown ve Blue ya göre biraz daha parmak kuvveti ister. Brown ve blue da tuşun yarısına kadar ittiğinde bi "klik" hissi alırsın tuşun aktive olduğunu haber verir bu. black switchte bu yok.ama gerek de yok. ben senin klavye ve mouse kullanışını gördüm narin ya da yarısına kadar basmıyosun tuşlara sana bi etkisi olmaz bu durumun. hakikaten tank gibi. vur kır bi şey olmuyor. F- tuşları 1-2-3-4 e çok yakın. screen save li oynuyosan sc2 yi byük bi artı en son inyourmind da peşindeydi bu klavyenin aldı mı bilmiyorum. Black Switch: http://www.overclock.net/picture.php?albumid=3859&pictureid=22301 Brown: http://www.overclock.net/attachments/keyboards/197803d1298910971-mechanical-keyboard-guide-cherry-mx-brown-animated.gif Blue: http://www.overclock.net/attachments/keyboards/197802d1298910971-mechanical-keyboard-guide-cherry-mx-blue-animated.gif Can damarımı vuran klavye.Siparişi verdim ben Eylül'de gelecek geç biliyorum ama en azından güç olmayacak ^^.Kesinlikle tavsiye ediyorum şiddetle alınması gereken bir klavye.Zaten Desu'nun kafasını çok şişirmiştim zamanında bu klavye için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 steelseries alarak grubby ye yardım ediyorsunuz arkadaşlar :) devam böyle ^^ Grubby's Gaming equipment: Ikari Laser - 5L mouse pad -6Gv2 keyboard - 7H headset, Head Sponsor: SteelSeries, Partners: European Game Series, Projects: GSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Klavye kesinlikle aklıma yattı. Ama bizim birader "tek çanta gelcem gereksiz yük çıkarma" gibi bıdı bıdılara başladı. Burdan alırmışım. Kaç para burada? Onu söyliyim de ikna olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ben burda bulamadım. avrupadan sipariş ettim. inyourmindın ki eylülde geliyomuş. bunu söylersen belki getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Burada o klavye yok bulamazsın.Aramadığım yer çalmadığım kapı kalmadı türkiye distrübitörlerinde bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ayrıca: http://www.elitekeyboards.com/ http://www.elitekeyboards.com/products.php?sub=leopold,tenkeyless&pid=fc200rtab check these out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 mekanik klavye istiyorsan bir de Das'lara bak derim, adamlar sadece mekanik klavye üretiyor, çok güzel aletler. avrupadan satıcı olarak sadece getdigital.de var, türkiye'ye de gönderiyor bildiğim kadarıyla p.s.: gönderiyolar, ama 100€ shipping koyuyolar üstüne, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Watershed Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Yalniz 6gv2 tuslara basinca cok ses cikariyor, ona dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Watershed said: Yalniz 6gv2 tuslara basinca cok ses cikariyor, ona dikkat. bütün mekanik klavyelerde öyle sayılır. 6gv2 ye has bi şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Klavye Türkiye'de yok, gelince de fiyatı en az 150 civarları bir şey olur, 1.5 ay içinde piyasaya girecek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 razer ürünleri satan yer var mı türkiye'de? ufaktan bi oyun kasası toplayayım diyorum, klavye ve fare en önem verdiğim parçalar hehe tarantula vardı bende daha önce, çok memnundum ondan. şimdi ikinci versiyonu çıkmış; ama bunu alırken gümrükte falan çok çile çektim. türkiye'de satılmıyorsa uğraşmayacağım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 adexe razerın SC2 keyboard mouse kulaklık geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 razer blackwidow bundan cok daha iyi abi. haberin olsun. daha cok ses cikariyor ama performans ve konfor olaganustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar