kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 NE YAPMALIYIZ.(bunu sadece yukardaki başlığın devamı olsun diye yazdım.) arklar şimdi yazacaklarım hem runuo hemde sphere serverlar için geçerlidir. ama ben öncelikle bu soruları runuo türü serverlar için soruyorum. yardımcı olursanız sevinirim. - serverımda gateler koymak istiyorum. bu gatelere giren playler benim izin verdiğim kadar ve istediğim skkillerle ödüllenecek. - serverımda gate koymak istiyorum. ama bunar çeşitli görevlerde olacak. mesala 2 farklı gateyi ele alalım. 1. gateye giren playerin tüm skilleri, oyuncu swordsman olacak şekilde gelecek. yani bir sw de olması gereken tüm skillerle ödüllencek. ama adamın canı skılırda bide mage olayım derse 2 gateye girince sw skilleri silinip mage de olması gereken tüm skiller gelecek. BEN BU 2 ÖRNEĞİDE ELE ALIP YARDIMCI OLMANIZ KONUSUNDA SİZLERE RÜCA EDİYORUM. (ÖNCELİK RUNUO İÇİN LÜTFEN.) (pandorabox1.2.4 KULLANIYORUM. RunUO-Beta-36 KURULU)[signature][hline]K9
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 sphere için yazıyorum gate scriptinin altına ekle on=@step src.magery=100 src.swordsmanship=100 gibi yapacaksın[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 09 Mayıs 2004 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 heyyyyyyy tutorial sa süper tek kelimeyle!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol:[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Sphere olarak şöyle yapabilirsin.. [ITEMDEF i_skill_gate] NAME=skill gate ID=i_moongate_blue TYPE=t_telepad ON=@CREATE COLOR=0493 CATEGORY=Other SUBSECTION=Gate DESCRIPTION=skill gate ONTRIGGER=@STEP IF =c_man src.swordsmanship 100.0 src.(vermek istediğin skill) RETURN 0 ELSE src.sysmessage=Daha fazla skill alamazsiniz. IF =c_woman src.swordsmanship 100.0 src.(vermek istediğin skill) RETURN 0 ELSE src.sysmessage=Daha fazla skill alamazsiniz. ENDIF [EOF] Denemedim eğer böyle bişey istiyosan pm'e mesaj at yardımcı olayım.[signature][hline]I Only Die For This Woman
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 runuo hakkında bilgisi olan yokmu
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: runuo.com script arşivinden alinmi$tir : using System; using Server.Gumps; namespace Server.Items { public class MageGate : Item { [Constructable] public MageGate() : base( 0xF6C ) { Movable = false; Hue = 0x1C1; Name = "Master Mage Gate"; Light = LightType.Circle300; } public MageGate( Serial serial ) : base( serial ) { } public override bool OnMoveOver( Mobile m ) { if ( m.Alive ) { m.PlaySound( 0x214 ); m.FixedEffect( 0x376A, 10, 16 ); int i = 0; while (i < 52) { m.Skills[i].Base = 0; //diger skillerin 0 lanmasi olayi i++; } m.Skills[SkillName.Magery].Base = 70; //mage i 70 ledik m.Skills[SkillName.Meditation].Base = 70; //mediyi 70 ledik m.Skills[SkillName.EvalInt].Base = 70; //evayi 70 ledik m.Skills[SkillName.MagicResist].Base = 70; //resistide 70 ledik m.RawStr = 70; // Statlari ayarladik m.RawDex = 10; m.RawInt = 70; } else { //m.SendLocalizedMessage(2, "Your dead and can't use this gate until resurrected!" ); } return false; } public override void Serialize( GenericWriter writer ) { base.Serialize( writer ); writer.Write( (int) 0 ); // version } public override void Deserialize( GenericReader reader ) { base.Deserialize( reader ); int version = reader.ReadInt(); } } }
napolyon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: kralweb, 09 Mayıs 2004 19:28 tarihinde demiş ki: runuo hakkında bilgisi olan yokmu bunların ıkısınıde denedım ama hata verıyorlar soyle hata vermeyen ve ıstedıgımız gıbı eklendı yaparak kulanacagımız bır skıll gatesı yokmu elınızde varsa bana gonderın lutfenn!![signature][hline]
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hiç biri hata vermez bunların kullanmayı bilene.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
napolyon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ıyıde nasıl kullanacas solede bılelım acemıyız ıste bosuna yardım ıstemıyos dımı:)[signature][hline]
napolyon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ayrıca burada sv demıssın ve yenı skill demıssın ıkı tane mı skıl oluyo burada dahada ekleye bılırmıyız????[signature][hline]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 runuo için benim geliştirdiğim bir tane vardı aha bu[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yukarıda verdiğim linkteki yazı ingilizce, tercüme ediyim -oyuncunun rengini skillerini ve statlarını değiştirebilirsiniz, bir yere yollayabilirsiniz. *item verdirebilir, geri alabilir, title ekleyebilir ve geçiş sınırı koyabilirsiniz. dosyayı scripts klasörüne atın, [add AdvancedPlayerGate komutu ile ekelyin. daha sonra [props komutu ile gate'i modifiye edin. scripti 1.0'a göre yazdım, beta 36'da ne olur bilemem.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Öne çıkan mesajlar