Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyada sıcaklığa en dayanıklı meteryal

Chemical

Öne çıkan mesajlar

said:
aquila, 11 Eylül 2004 22:09 tarihinde demiş ki:
said:
Bonus, 11 Eylül 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
tamam ya üzerime gelmeyin

lol gezegen deil yıldız!!Holeyyy coğrafyam iyi..

cografyayla ilgisi yok ama konunun,gunes yildizlar falan filan astronomi oluyo...

tabi ya fizik'ten fln çakmam ama astrolog doğmusum..signature][hline]MKC
İLYAS

bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)

[Bu mesaj Bonus tarafından 11 Eylül 2004 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tek bir atom tanesini zaten ısıtırak dünyasal imkanlarla bozmak yada parçalamak zor :) pragmatik açıdan düşünmezsek aslında hidrojen hakketen daha doğru bir cevap gibi gözüküyor darkın dediği fakat onun ısıya dayanıklı olması bizim ne işimize yarayacakki heh tek bir atom olarak ele almak zorundayız hep[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 12 Eylül 2004 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ba$lıktakı meteryalin materyal olması gerekmes mı? yoksa ben mi yanlı$ biliyorum :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ben hidrpjenle ilgili olan yorumu merak ettim ya aslında bana mantıklı geldi bileni edeni varmı? tek bir hidrojen atomu?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Befounder, 11 Eylül 2004 22:02 tarihinde demiş ki:
tungsten en dayanıklı maddedir. re-entrylerde en sıcak yer olan mekiğin burnu tungstendir. seramik olan yan kısımlar doru hatırlıosam arka kısımlara kalkanlık yapıyor. geniş bir alanda yayılıyor. NASAda bütçe hesaplıyor :)

ha evet titanyum değil tungsten olacaktı
ama saf tungsten değilde alaşım olarak kullanıldığını okumuştum
saf madde olarak kadminyum en dayanıklısı bildiğim kadarıyla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darkwingduck, 12 Eylül 2004 01:16 tarihinde demiş ki:
hidrojendir atomu tek parça olduğu için ne kadar ısıtırsan ısıt atomu bozulmaz bozulsa bile engeç bozulan maddedir... hemde dünyada bulunan bi materyeldir...

ısıya dayanıklı derken erime noktası en yüksek materyal kastedilmiş anladığım kadarıyla
yoksa her hangi bir gaz maddeyi ne kadar ısıtırsan ısıt dayanır ısıya yani zaten gaz çünkü heh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...