kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 şimdi eski bi site var visual basic ile yazılmış. bi sayfaya erişimi bazı kullanıcılar dışında engellemek istiyorum. mevcutta windows authentication ile çalışıyor. netten araştırdım, web.config dosyası ile anlatılmış hep. benim merak ettiğim, ben bu engellemeyi visual basic kodu içinde yapabilir miyim? demek istediğim page_load eventinde yapabilirmiyim bunu? yoksa bu işi illaki web.config dosyaları üzerinden mi yapmam gerekiyor? ayrıca web.config dosyası üzerinden yapınca da yetkisiz olan biri girince hata sayfasına yönlendirme olmuyor, asp.net hata mesajı geliyor(çok araştırdım bunu değiştirmenin yolu yokmuş bu konfigürasyon tipinde). yapmak istediğim basit, kullanıcının kendi bilgisayarına login yaptığı bilgiyi alıp ona göre sayfayı gösterip göstermemek page_load olayında. help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nasi login oluyo kullanicilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 mevcutta active directory var. IIS konfigürasyonunda da domain kullanıcıları sayfayı görebilecek şekilde ayarlı. internet explorerda da integrated windows auth. var. tıklayınca geliyo sayfa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Environment.User ile gelen kullanicinin bilgisini alabilirsin ne ile authentice oldularsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ya gelen kullanıcının bilgisini aldım aslında da If username = abc then bi sürü kod else başka sayfaya git. şeklinde yaptım ama test edince sayfa geldi yine... page_load da yaptım bu dediğim şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 page load dogru yer ama dedigin if icerisine giriyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 page_load un hemen altına koydum if i. daha nereye koyayım :D yarın tekrar kontrol edim. şirkette de paticik açılmıyoki bişe yazim orda. yaptığım şey doğru diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yani if(true) seklinde icine giriyomu demek istemistim, buyuk olasilikla if sorgusu true donduruyo her gelen request icin o yuzden else kismina gecmiyo o yuzden redirect etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hmmm kontrol edim yarın onu. dediğin gibi bişe olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar