DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 "@mou_sow: @Alex10combr kaptan sen ne düşünür benim hakkımda ? sen pas verecek bana bende koyacak rakiplere." ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Khelben said: mokoko said: ahah hazard alex'in yarısı değil yahu forvet besleme açısından. hmm? http://en.wikipedia.org/wiki/Eden_Hazard http://en.wikipedia.org/wiki/Alexsandro_de_Souza buyur asist sayılarını karşılaştır istediğin gibi. alex daha fb kariyerinde 10'un altına düşmemiş bile bi sezonda. hazard'ın max asist sayısı geçen sene yaptığı 10 asist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Of hadi Hagi' nin UEFA kupalı fotosunu koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 beşiktaş başlığında hakan şükürlü olanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 her zamanki gibi söyleneni yanlış tarafınızdan anlamaya bu kadar kasmasanız ortada olanı görüceksinizde gözler kör yapıcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 @mokoko; olm 21 yaşındaki çocuğun istatistiğiyle alexinkini nasıl karşılaştırabiliyorsun, biri kariyerinin sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 e tmm ozmn sende geldin benim dediğim şeye. adam demişki "alex hazard olabilicek mi" hazard daha kariyerinin başında. hazard kasıcak alex gibi asist yapmaya demek istiyorum. alex ztn iyi asistçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ya en basitinden alex - nobre istatiği koyun abi. odun nobreye bile kaç gol attırdı alex. gördük başka takıma gidince. guizaya bile 40 gol attırabilirdi bir sezonda. atamadı adam ama. alex kaç senedir niangla oynuyor olsa her sezon 30+ asisti bulmuştu en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bu da emenike bilerek oynamadı diyenlere bizzat doktorun raporu. en az 2-8 hafta arası oynamamalı raporu. herşeyi bilenlere gelsin bu rapor. ah bi emenike - sow forveti kuracaktık off of. rapor 1 rapor 2 rapor 3 rapor 4 rapor 5 rapor 6 rapor 7 rapor 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 almışızya lan sowu,nobreyle ikisi akarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Iggy said: alex kaç senedir niangla oynuyor olsa her sezon 30+ asisti bulmuştu en az. cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Wishmaster said: Iggy said: alex kaç senedir niangla oynuyor olsa her sezon 30+ asisti bulmuştu en az. cool story bro abi adam dandik forvetlerle bu 20+- asist yapıyor zaten. al rulo yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 "fenerbahçe, sow'u 1 günlügüne istanbul'a getirmek için senegal federasyonu'ndan izin almaya çalisiyor... resmi açiklamanin gecikme sebebi bu" bu arada şimdi aklıma geldide 10 m peşin + 2 m sene sonu verilcek şekilde anlaşmışız. emenike'dende tam 10 m almıştık peşin olarak. direk buna gönderdiler heralde o parayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Beyler üzgünüm ama sizin bu transfer yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Transferde nasıl bir pürüz var bilmiyorum ama NTVspor saatlerce manşette tuttuğu haberin üzerinden birkaç saat geçmesine rağmen Sow ile ilgili bütün haberleri kaldırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ntv kaldırdıysa yatmıstır transfer heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/56891/moussa-sow-fenerbahce-de duruyor hala haber ya, manşette yok sadece ama bana da bi terslik var gibi geliyor, bu kadar uzaması garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Benim anlamadığım Lille ile anlaşıldı tamam o konuda yalan haber olmaz da, Sow ile ne ara nasıl görüşülüyor? Telefonla mı ? Adam Afrika'da kampta 1 haftadır en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 alper v.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 BulletRide said: Benim anlamadığım Lille ile anlaşıldı tamam o konuda yalan haber olmaz da, Sow ile ne ara nasıl görüşülüyor? Telefonla mı ? Adam Afrika'da kampta 1 haftadır en az Menejerin işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Adamı temsil eder, ama son kararı oyuncu ile birebir görüşme yapılmadan önce vermek de saçmalık. Adam ülke değiştirecek, başka bir lige gelecek, üstelik geleceği takımın durumu şaibeli. Herşeyi menajerine bırakıp Afrika'da topuma bakarım ben diyebileceğini sanmıyorum. Sow veya menajeri ile herhangi bir görüşme oldu mu bunu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bence xabi alonso'ya benzeyecek sonu :) benzesin ama bence gercekten. bank asyada sow olmaz yani ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 emenike oynadı, sow da oynar np ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Hasan Çetinkaya'yla Ali Yıldırım Türkiye'de olduğuna göre ne Sow'la ne de Lille'le ilgili bi problem olduğunu sanmıyorum. Bonservis parasını yöneticiler aralarında toplayacaktı, onla ilgili ayarlamaları yapıyorlardır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 emenike ile sow çok farklı tarzda oyuncular ama ya. sow o kadar güçlü değil, daha hızlı. niang'la da çok karşılaştırmak hatalı. sow gelince fenerbahçe'nin oyun kalitesi geçen seneki niang'ın katkısıyla arttığı gibi artmaz. daha rahat gol atarız o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar