Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

transfer edilebilecek dedim :) hani yönetim sağ bek al sağ bek al diye söylenen arkadaşlar var ondan soruyorum, zaten ne sağ tarafa ne sol taraf bindirme yapıp orta yapabilecek üstüne birde defans yapacak bir türk oyuncu yok , transfer edilebilecek! defansta sadece 1 yabancı oyuncu kullanabilirsin onuda stoperden yana kullandılar ki sidnei çok doğru bir seçim.
Sosyal ağlarda paylaş

kafalar çogzel, sağ bek sol bek yerli yok diye oralara yabancı kontenjanı harcanmasın deniyor. oralar fasülyeden mi oynuyor arkadaşım? zaten yerlinin kıt olduğu yere alacaksın yabancıyı. Misal yabancı forvet, yabancı forvet diye ağlanılıyor. o kadar gerekliyse forvet alınması (ki önemli bu gidenler kalanlara bakınca) al mehmet yıldız'ı (ha ben kapımdan sokmam o görüşteki bir adamı ama) tsl'de fix 15 gol ortalamayla oynasın. sağ sol açık mı lazım, bir ton var. dm mi lazım bir ton var, var oğlu var yani anlayacağınız. akıllı yönetim sağ sol bekleri (beşiktaş haricinde bence bir de kaleciyi) yabancı alır daha bismillah transfere girişirken..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zaten sağ bek e adam nasıl alınmıyor derken yabancıyı kastetmiştim. Orada Rıdvan'ı oynatmayı düşünüyorlarsa eyvallah, ama yedeği kim Hilbert mi? yapmayın ya. Herif sırf koşuyor başka meziyeti yok, ha nobre ha hilbert. Bir dahaki senede takımda kalacaksa sırf maliyetinin ucuzluğundandır.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

kafalar çogzel, sağ bek sol bek yerli yok diye oralara yabancı kontenjanı harcanmasın deniyor. oralar fasülyeden mi oynuyor arkadaşım? zaten yerlinin kıt olduğu yere alacaksın yabancıyı. Misal yabancı forvet, yabancı forvet diye ağlanılıyor. o kadar gerekliyse forvet alınması (ki önemli bu gidenler kalanlara bakınca) al mehmet yıldız'ı (ha ben kapımdan sokmam o görüşteki bir adamı ama) tsl'de fix 15 gol ortalamayla oynasın. sağ sol açık mı lazım, bir ton var. dm mi lazım bir ton var, var oğlu var yani anlayacağınız. akıllı yönetim sağ sol bekleri (beşiktaş haricinde bence bir de kaleciyi) yabancı alır daha bismillah transfere girişirken..

Hehe bismillah derken, burada tartıştığımız konu başkanın açıklaması üzerine. Zaten transferi bitirdik sayılır sadece 1 yabancı forvet alacağız birde Serdal Adalı Kemal Tokak ile konuşuyor o kadar dedi. Başka adam yok yani, bu kadar =) Sağ bek olarak Rıdvan/Hilbert/Ekrem'i düşünüyorlarsa çok yazık çoooook.
Sosyal ağlarda paylaş

ya başkan mal zaten ona bakma sen

ben bunun üzerine konuşuyorum (ve daha önce de bu tarz yorumlar vardı)

tinu said:

transfer edilebilecek dedim :) hani yönetim sağ bek al sağ bek al diye söylenen arkadaşlar var ondan soruyorum, zaten ne sağ tarafa ne sol taraf bindirme yapıp orta yapabilecek üstüne birde defans yapacak bir türk oyuncu yok , transfer edilebilecek! defansta sadece 1 yabancı oyuncu kullanabilirsin onuda stoperden yana kullandılar ki sidnei çok doğru bir seçim.
Sosyal ağlarda paylaş

başkan almeida nın yanına forvet arıyoruz dediğine göre tayfur hoca, 4-4-2 taktiğine dönecek,

rıdvan veya toraman - sidnei - egemen - ersan

simao - necip - fernandes - q7

(yabancı)
almeida

bu şekilde zaten 6 yabancı oluyor sahada, guti ve ernst yedek, şimdi bu 6 yabancıdan orta simao ,fernandes ,q7 ve almeida yı kesemessin, kaldı 2 yabancı, çok iyi bir yabancı stoper şarttı sidnei alındı onuda koy oraya etti sana 5 yabancı, 1 yabancı hakkın var , guti ve ernst yedek, şimdi ya almeida nın yanına türk bir santrafor koyacak sağ bek e bir yabancı alacaksın, yada elinde rıdvan , ekrem , toraman ve yeni alınan tanju varken, ve türkiyede tüm takımlar beşiktaşa karşı defans ağırlıklı oynadığını ve kontra atakla gol aradıklarını düşünerek , maçların büyük bölümünün rakip yarı sahada geçtiğini düşünerek, son yabancı hakkını defansa değil forvete kullanacaksın, bana göre çok daha mantıklı,

türkiye de tüm rakipler sana karşı defans yapıp oynatmamak için oynuyorlarsa 6 yabancı hakkının 2 sini defansta kullanmak aptallıktır, he iş avrupaya gelince evet orda bu tarz sag ve sol beklerle sıçarsın, ama avrupada başarı için 6 yabancı sınırlaması kalkması gerekiyor bu kalkmadan bir türk takımının avrupada başarı kazanması mucize o mucize de 1 kere olur.
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane almak aptallıktır dedim, 1 tane değil.. açsınlar yabancı sınırlaması hem yerli oyuncuların fiyatları düşer hemde 3 büyükler avrupada çok daha iyi sonuçlar alır, hangi takım 6 yabancı sınırlaması varken sırf avrupada bir şey yapabilmek adına türkiye de ılk 11 de oynatamayacagı kaliteli yabancılara para verirki

bak beşiktaşın elindeki yabancılara hücum gücüne , şimdi sag bek sol bek yerli kaliteli oyuncu yok, e bu hücum gücünden hangisini gönderecende yabancı sag bek sol bek alıcan, hadi gönderdin defans sağlam olsun dedin , e o zamanda hücum gücün sıcacak, bir tercih yapmak zorundasın türkiye liginde , rakipler sana karşı defans yapıyorsa kontra arıyorsa mecbur öncelik hücumda olması gerekecek,
Sosyal ağlarda paylaş

yahu toraman, ersan (görüşmelerde olsa da), egemen halihazırda da sivok var stoperde (tokak fln da ismi geçiyor). hadi sivok'u yolladın ersan'la da görüşüyorsun ne demeye alıyorsun sidnei'yi. hadi sidnei aşmış yarmış futbolcu diyelim, bir yerden fedakarlık edeceksin, türk alternatif de en az kanat beklerinde olduğuna göre oraya ağırlık vereceksin. stoperler konusunda yabancı almanın türkiye şartlarında ne kadar saçma olduğunu da yazmıştım zaten bir süre önce. hele şu kadroda 4-4-2'ye dönmek asrın hatası olur, 4-4-2 de sağ sol açık sürekli beklerle swap yapmak zorunda kalır (sistem gereği) ki şu kadro yapısında bu mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü bunlar paket transfer, bu portekizlilerin gelişi adamın birine para kazandırma konseptine göre çalışıyor. Beşiktaş oynatıcak Sidnei'yi parlatıcak ya kendisi alıcak iyi fiyata yada bi avrupa takımına satılıcak menejer için win/win.
Beşiktaş'sa transferlerin devamlılığını sağlıyor işte Fon'a bağlı olarak yapılanlardan bahsediyorum bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Menejerlik şirketinin yan şeysi işte. Futbolcunun belli bir % sini satın alıyor, sen klüp bazında aracı olup adamı parlatıyorsun, fon satıp hem kendi kar ediyor hem sen kar ediyorsun.

Yanlız ondada şöyle bir sakat nokta var, q7 fon ile gelseydi mesela ve röpörtajda dediği doğruysa 20 milyon teklif etmiş olsalardı fon gözünün yaşına bakmadan satardı. Yada biz almak için deli gibi para bayılırdık o yönden çok sakat.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...