Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Evde eski bir pc vardı RAM geçti elime 2 adet dedim bir deneyelim. Lakin şu model düzgün çalışırken Corsair Şu icadı takınca sistem uyarı veriyor açılmıyor Kingston İki Ramın da sağlam çalışır vaziyette olduğundan eminim. Bu kingston neden sistemde sorun veriyor olabilir? Anakartımız da aha bu K7N2 Delta-L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ramleri tek tek denerken ayni slotlara taktin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Aynı slotlarda farklı slotlarda her türlü kombinasyonu denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Farklı markaları aynı saat hızında olsa bile aynı mb a takmamak lazım. Çok sorun yaşadım. Çalışır gibi gözüküp bilgisayarı kullanırken mavi ekran alabilirsin. Ama tabi ki çalıştıkları da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar