zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Rehber bulabilecğim bir site varmı(türkçe tercihen)[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 http://db.gamefaqs.com/console/psx/file/final_fantasy_viii_x.txt Türkçe'sini bulamadım.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. [Bu mesaj Eraq tarafından 26 July 2003 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 çok teşekkürlerrrr![hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 zlorwf elinde ff8 warsa kopyalaybilirmiyz? özelden bana ulaşırmısın yada icq:7431903 tskrlr..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 yaw son büyücü ile karşılaşırken ifritimsi bi gf çağırıyor. 6000 civarı dmg koyuyo yeniliyorum direk taktik verirmisiniz.(büyüyü yapmadan önce kes demeyin kesince yapıo son böyüsünü. (en hpli adamımın canı 3000 küsür[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 damage tipine bak. ona karşı defense junction et. olmadı hero kullan...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Evet hero iyi fikir, Sheifer kartından item yapınca oluyordu (100 adet).. Kart kimdeydi onu unuttum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Abi lionheartı bulmalısın direk özel vuruşları yapabildiğin bir büyü vardı o büyüyü yap lionheartı buldunmu işin kolay birde bahamutu kard haline getir 100 tane mega elixir veriyodu sanırım ztn o iftritimsi yaratıktan sonrada işin daha bitmiyo 2 tane daha yaratık geliyo birleşiyo felams yane lionheartı bul boyuna critical strikı kullan can bitince direk megaelixir birde 3 tane adama tüm gfleri ver yüksek lvllı diğer 3 ünü harcat 3ünin birinde item birinde draw özeeliği bulusnun[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Erken gelmişin oralara diyorum kısaca. Büyü toplasaymışın bol bol keşke. 3000 hp nedir yaw.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 yaw arkadaşlar yannış anladınız lion hearth var vede renzokunenmidir nedir ondan yapıyorum sonra tutarsa lion hearth 30-40k dmg veriorum yaratık ölüo ama ölmeden önce son gazını salıo işte 6000 dmg öle kalıyorum eheh:) hmm item kullanamıyorum banishlenmiş durumdayım sadece magic ve savei açtım kesmeden dolayı sorun yok squall a aura ardından lion hearth yapınca ölmeyecek adam yok oyunda. (rinoanın limitbreakı olan angel wing necidir?)+(The End diye bi büyü yapmıştı arkadaşım nereden bulunuyor? Tek vurusta direk aldırıodu savaşı)[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 The End büyüsü o yanındaki bıdırcık kızın ölüm hareketlerinden biri. Bulma olasılığın düşük ama. Bi de rapture var ama o yemeyebiliyo. Angel wing yapınca güçlü büyüler yapıyo hazret. Ve büyü harcamıyo kesesinden. Yannız kontrol edemiyosun yavruyu o sorun olabilir. Ayrıca git bütün diğer küçük bossları öldür herşeyi aç benca. Eksik büyülerini de onnardan tamamlarsın. Bi de ultima weapona karşı dene bakalım şansını :3[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 27 July 2003 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Wala horace ben hiç büyü kullanmadım gerek oyk bence sadece bahamutun kardını mega elixire çevir sonra da lionheart buldunmu her yaratık çok kolay birde ben piyanonun ordaki ultimate waponu ne yaptım ettim 5 6 kere lionheartın criticalımndan sonra bile yenemedim yenen varmı onu ?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Hero ile bile zorluyor, başka türlü yenen varsa bilmiyorum, dediğim gibi Sheifer kartını item yapınca 100Hero veriyor. Hiç hasar almıyorsun bir süre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Ben wala herosuz yendim ama lvl 99 du char yane bulmadığım olay kalmamaıştı lvl 50 60 iseniz herolu bile zorlayabilir ama bir türlü ultimate weaponu yenemedim yenenniniz var mı?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Yok bende lvl 90 küsürdüm işte, evet ultimate weaponu yendim, sanırım 3kez. 4 kez oynadım oyunu zaten, heroyu 2. de keşfettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Ama ultimate weapon derken eden deil sonra ultimecianın kalesinde bir gong var çan var büyük onu çaldırıyorsun 60 sn süre veriyor sonra piyanolu yere gidiyorsun manyak gib yaratık infosunda dünyadaki en güçlü yaratığı diyor bence sen eden gfsini bulduun andaki ultimate weaponu söylüüyorsun o piyanonun ordaki dehşet bir olay kaç can verdiimi bilmiyom yane ölmüyo bariz onu öldürdüysen helal wala ama ona gittiğimde galiba bende hero yoktu sen ultimecianın kalesindekinimi indirdin ?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 İki defa yendim ultimate weapon'ı Meltdown çok işe yaradı.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Valla 2 sene fln oldu oynamayalı ama ikinci sefere başlamadan önce walkthrough okumuştum bir tane.. Hiçbirşey kaçırmadığımdan eminim. Şurda şu var diye yazan her yere gittim (Altımda Ragnarok var nede olsa :) ) 100 Hero ile gerçekten yenilemeyecek herhangi birşey olmaz, boru diil ekipteki kimseye bişi olmuyor. .. Meltdown fln diğerlerini de kullanmışımdır ama Hero haricindeki kullandıklarımı hatırlamıyorum.. [Bu mesaj Ozan tarafından 28 July 2003 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 beyler bende oyunu acınca desktop a gerı atıyor neden kaynaklanır bu eskıden boyle bır poroblem yoktu XP kullanıyorum ama XP patchı yok oyunun galıba[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Melt downmu Alala ben bastırıdm lionı ama 100tane hero yoktu bende doru peki 100 hero nerden çıkıyodu seiferın kardı nasıl yapıyoduk[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Seifer kard, yanlış hatırlamıyorsam bu seed'in kurucusu yaşlı amcamdan kart oyunuyla kazanıyordun, yani biraz save-load yapman gerek.Edea da olabilir ama tam hatırlamıyorum. KArtlardan item yaomakta yine GF'lerin birinden gelen bir özellik, ne yazıkki hangisi olduğunu hatırlamıyorum, pek ayrıntı veremedim ama baya oldu yani oynayalı.. 2 sene önce sorsaydınız koordinat bile verirdim :)[hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki: yaz okuluna kafam gırsın Ben Diyorum ki: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 seifer edea dan çıkıyodu hatırladıım kadarıyla.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Ama iide onları yendimztn yenmek zorunda oluyon ve bütün kardları yaptım ama bir türlü seifer kadı yoktu alal[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Seedin kurucuylamı wala o kard oyunnu çözemedim gitti nasılsa e dur bahem bi :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Valla 2. oyunumda falan diğer olaylara girmeden birkaç saat sırf kart oyununu oynadım.. Birde galiba kart Edea'daydı, Onu yendikten sonra Orphan'da sahilde karşılaşınca kartı almıştım sanırım...Zaten yaşlı amcam da orda oluyor :) Kart kimdeyse yenip alın işte.. [Bu mesaj Ozan tarafından 29 July 2003 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar