Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bizimkisi bir bilinçaltı yalarüngleşmesi hikayesi.

Masteis

Öne çıkan mesajlar

aylardır tatilsiz çalıştığım otelde, can sıkıntısından yazdığım bir yazı, tamamen bir saçmalık yapıtı. geneli dialoglardan oluşuyor. daha çok tatilsiz çalışmanın verdiği sıkıntının yarattığı psikolojiyi vurguluyorum, ya da vurguluyor gibiyim. bilmiyorum. aradan sövmüşüm de yazarken. gereksiz forum kuralları gereğinden; +18 o yüzden.

naber? +18miş

aylardır otel odasında kalıyorum. tatilsiz çalışıyorum. tatilsiz. tatil yok. uyuyamıyorum da şimdi. napsam ya?
aramışmıydım ya? aramışmıydım ben seni?
yok ya. aramadım. sıkı dur yavrum arıyorum.
*öeğrröh* amk, numaranı tuşlamak geğirttiriyor beni ey yavrum e... ha
-ha a alo, bebeğims naber?
-ya gecenin 4'ü ya. uyuyodum, noldu?
(*iç sessss* yarrak uyuyosun sen *içç sesssss*)-uyurken fişek gibi açıyosun telefonlarımı. daha ilk çalışta.
-hı hıı... anlıyorum seni çok.
-eh biz de şahane takılıyorduk öyle, arayalım dedik seni.
-ha? kimler var yanında? bizimkilerse selam söyle.
-aynen. bizimkiler. ben, yastığım ve yatağım. selamları da var.
-ööf iyi selam söyle. hadi görüşürüz. yattım ben.
-ooo satış ha? umuyorduk ki... efesle tuborgu da çağırıp katılırdın bize. ne dersin?
-bu saatte?
-saatin nesi var? bi de sanki çok uzaktasın. üst katımda oturuyosun lan. 10-15 merdiven incen. sonra kapıyı çalıcan. hatta çalmana bile gerek yok. duyarım inişini merdivenlerden, açarım sen geldiğ..
-amaan. kes ya. tamam. geliyorum. hadi kapadım. üstünümü giyincem.
-uuu giyinmesen de olur.
-siktir git.
*dıt dıt dıt dıııııt * dıt dıt dıt dııııt*

uh yes!
çok mu utanmazım lan konuşurken? yok ya. sadece biraz açık sözlüyüm. patavatsız mı? ımmm... kendimle konuşabilecek kadar şizofren? ya da çok kurguluyorum diye paranoyak mıyım? neyim lan ben? bütün bunları abartıyorum da normal miyim aslında? normal bir erkut mu? errrrrkut. mırrrrkut. algılarımın esaretini sikeyim, yakmışım lan beyni.

*tak tuk tak tukk tak**
bu da bi kat inicek topukluları mı giydi amına koyayım. geldim lan geldim.
lakin kapı açma sesi için bi efekt bulamadım ama bi 'kıps' iyi gider belki.

*kıpsss* ----açııll kapıııı----
-ne biçim bi kapı açma sesi bu erkut?
-dıbızzzs daha iyi olurdu değil mi? ki düşüncelerim, hayallerim, kurgularım... hepsi şu an birer yudum yarra yering şarabından tatmış durumda bebeğim. hoş geldin. topuklularına sokayım bi de. lobby'den duyuldu inişin.
-ha ha alem duysun erkutcum. neler yapıyosun, aradın bu saatte?
-seni hayal ediyodum. ama daha tam kurgulayamadım seni. üzerindeki kıyafetlerin renkleri mesela... ne olmalı? hatta sen kimdin, kimsin sen? ismini bile bilmiyorum. sana daha isim bile koymadım. ama çok güzel bi fizik kurgulamışım, allahıma sasha grey'de yok bu fizik. ressam olup çizsem seni, youjizz sponsorum olur, adıma özel bölüm açardı.
-senin bi tatile ihtiyacın var bence.
-sanırım.
-bi kahve yap kendine gel. beni de kurgulamayı kes.
-aynen, daha fazla saçmalayamıcam.
*cupıssss** kurgular son bul ** kendime gell **

BİLİNÇALTIM HARBİ HAKLI! TATİLE İHTİYACIM VAR.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...