PZero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hayırlı olsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bu seneki tek hatamız alman ernst le necibi bozmaktır başka hiç bir açıklaması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 daha maicon gelcek transferler yeni başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 daha kaka ile maicon gelecek evet. eheuheuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Kaka'nın kakası gelir anca size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hamid gelcek daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 kaka nın fiziğinden stoper olarak faydalanıcakmış beşiktaş bilekleri ince defanstan top cıkarabilşr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 geriden oyun kurabilen adamı yanlış anlamış beşiktaş, guti simao q7 stoper oynicakmış. değişmeli. yorulan geçecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 defansları yok top kapmaya oyun kurmaya, Forlanla giderler gol atmaya nihahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 souldarkorn said: gerçekten quaresma transferine hiçbirşey sölemem her türlü mantıklı bir transfer adam 5 yıl oynar.Helal olsun o paraya.Aynı şekilde alırlarsa Fernandes'te iyi adam ve genç.Ama Guti'den agzı yanmış üstüne Simao ve şimdi Forlan.Arap ülkesine çevirdi Demirören ve takıma verdiğim her kuruşu alırım diye açık açık söylüyor.Ve hanedanlık yapma planları var benden sonra oğlum başkan olacak diyor kendileri. bu arkadaşın hayat boyu futbol izlemekten, futbol hakkında konuşmaktan, futbol kelimesini ağzına almaktan men edilmesini teklif ediyorum (fitbol diyebilir). ayrıca forlan iyi transfer, ölüsü yeter eğer havasını bulursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 calimero said: souldarkorn said: gerçekten quaresma transferine hiçbirşey sölemem her türlü mantıklı bir transfer adam 5 yıl oynar.Helal olsun o paraya.Aynı şekilde alırlarsa Fernandes'te iyi adam ve genç.Ama Guti'den agzı yanmış üstüne Simao ve şimdi Forlan.Arap ülkesine çevirdi Demirören ve takıma verdiğim her kuruşu alırım diye açık açık söylüyor.Ve hanedanlık yapma planları var benden sonra oğlum başkan olacak diyor kendileri. bu arkadaşın hayat boyu futbol izlemekten, futbol hakkında konuşmaktan, futbol kelimesini ağzına almaktan men edilmesini teklif ediyorum (fitbol diyebilir). ayrıca forlan iyi transfer, ölüsü yeter eğer havasını bulursa. Komiksin gerçekten 32 yaşındaki adamlara milyon eurolar verip takım yapmanın yanlış olduğunu söylediğim için futboldan anlamıyorsam tamam öyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bence calimero futbolun f sinden anlamıyor. forlan yerine emenike'yi alsaydı beşiktaş, daha isabetli bir transfer olmuş olurdu. tabi yönetimin düşündüğü şey, takımın başarısı, geleceğinden çok, reklam, marka vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi sampiyon olamadıktan sonra o reklam forma vs gittikce yalan oluyor orası kotu. yani bir dunya takımı muhabbeti attı demıroren ortaya, ortada ne dunya takımı gibi futbol var ne birsey.. onun yerine salla bası al maası kafasında olan dunya yıldızları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hala ölüsü yeter mantıgıyla hareket eden taraftarlar varmış lan ahahah kucuk hedeflerin insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 @polyushka lan ben forlan transferine mi dedim. simao ya laf atılmış ona dedim, ondan ötürü!!! hem forlan'a bok atanlar, mamadou niannnngggg, aaağğğlexxxx de soğuzaaaaaa diye bağırmayı biliyorlar [(ha alex kraldır o ayrı) biri 31 diğeri 33 yaşında]. corç haci geldiğinde kaç yaşındaydı. geçmişinizdeki yaşlı transferleri saydırmayın bana. forlan iyidir, ben bir sezon daha nobre izlemek istemiyorum arkadaş. dipnot: forlan forvet arkası oynamaz denmiş, birçok maçta forvet arkası oynadı. fm diliyle, parlak yeşil değilse de onun bir soluğu olan yeşildir AMC forlan için. @red burada yazdıklarıma cevap verirsen sevinirim. hangi takımlıydın hatırlamıyorum ama size gelen yaşlı yabancıları bir say da hafızanı tazele, ya da tazeleme şuna cevap ver sadece u jelly.jpg (FORLAN BU!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ulan şu adam size gelse neler olcaktı acaba merak ediyorum neyse drobbayı alında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 böyle yıldız transferleri iyidir aslıda. bakın altyapısı ile işi götüren takımlara, 10 sene önce sağdan soldan yıldız alıolardı. bence bunun altyapıya futbol okullarına ilgiyi artırmasına vs. etkisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Llama said: ulan şu adam size gelse neler olcaktı acaba merak ediyorum neyse drobbayı alında Alex varken napalım Q7sini,Duti'sini,Simao'sunu veya Forlan'ını hepsi birleşip Voltranı oluştursa yine de bi Alex edemiyolar löl Zaten Alex artık Olimpos dağında villa tutmuş kendine, tanrıların arasında yaşıyormuş ev olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 dedi sezon başında aykut kocamanla birlikte alex dö sozua'yı çarmıha geren fenerli... [care] ayrıca poluşka'yla red gs'liymiş lan. ay canlarım ya kıyamamss. taam taam forlan kötü transfer, bi halt yiyemez. [/care] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi bir an gözlüğü cıkarsan anlican.biz takımımızın ne oldugunu biliyoruz size göre guti de iyiydi ferraride iyiydi tabatada iyiydi demirören taraftarı çözmüş 2 transfer yapınca 17de 17 diye döküldünüz.forlana kötü topcu falan diyen yok ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 niang 30 yaşında geldi, alex 27 falan. forlan'a yıllık 5m verilecek deniyor; adam dünya kupasından beri meydanda yok. meydanda olduğu zaman çok iyi futbolcu, laf yok; ama adamı oynatmak zor. kaldı ki, beşiktaş şunu hala anlayamadı. beşiktaşın hücum hattı yeterince iyi. beşiktaşa lazım olanlar ilk 11 oyuncularının yerine girdiklerinde aşırı sırıtmayacak futbolcular. bakın çok demiyorum. quaresma'nın yedeği elbette ki sırıtacak. beşiktaş her maça şu yabancılarla çıkacak en az: almeida, forlan, q7, simao, guti. çünkü bunlar yedek kalmayı kabul edemiyor. haklılar mı ? haklılar. almeida haricinde kariyerli futbolcular bunlar, ve türkiye'de yedek kalmak hakaret gibi. haklı oldukları da ortada. beşiktaşın defans hattındaki türklere bakalım şimdi. necip, toraman, ersan (muhtemelen), ekrem dağ, ismail köybaşı. 5+5 gibi takım adeta. necip ve ersan çok potansiyeli yüksek oyuncular lafım yok. ismail köybaşı da en iyi türk sol bek bence şu an, ona da lafım yok. ama yine de; ismail köybaşı kötü, ekrem dağ ÇOK kötü; toraman genelde sırıtmıyor. necip'in ve ersan'ın katedecek çok yolu var. bu adamların düzgün alternatifleri de yok. aurelio var bi de. oynar ama oynamasa da olur. onu alan betis aldığı gibi küme düştü, gönderdiği gibi geri çıktı. gönderilecek oyuncular listesine bakıyorum bir de (yabancı oldukları için); sivok, hilbert, ernst, fink, tabata, holosko, bilmiyorum başka var mı). sivok, hilbert, ernst yedek bırakıldığında çok sorun edecek oyuncular değiller; diğerleri de gönderilir zaten, ama bu sonuçta maliyet. şimdi bakalım bir de, bu hücum hattının vs alternatifleri kimler diye. YOK. nobre, nihat falan mı alternatif ? hilbert mi ? ne bileyim komik, dengesiz. bir de şu oyuncuların sahada kaldığı durumlarda tek önlibero olarak necip; hem necipin ofansif yeteneklerine hakarettir, hem de beşiktaşın çok gol yemesine sebep olacaktır yine. bir de t.d. mevzuu var. td belli olmadan transfer; çok saçma. hayır, yine üzülecek; seneye yine hakemler yüzünden şampiyon olamadık yoksa 34 maçta maç başına 5 er puandan 170 puan alıp la liga şampiyonu oluruz falan diye heyecanlanıyorsunuz sizin için diyorum ben. yoksa çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 @red arkadaşı işte siz böyle standartlaştırıp sallayınca sinirler geriliyor. bana göre quaresma süper transfer değil (futbol açısından yoksa satarsın 15 m avro karla). git quaresma başlığımı oku açtığım. guti tartışılır, ama simao türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi transferlerden biridir, sağam bir kadro olsaydı yanında, alex ve hagi yanına ismini yazdırırdı. bence forlan transferi de iyidir, adam bir sene geçmedi dünya kupasının en iyi futbolcusu seçildi, eskiden topladığı altın ayakkabıları saymasak bile. ha başarılı olur ya da olmaz, uyum sağlar ya da sağlamaz bilemem. ama kağıt üstünde süper transferdir. Dipnot: demirören'e hala da kılım, hep de kıl olacağım (ha kaka gelirse belli olmaz gerçi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 kağıt üzerinde dos santos elano baros kewell keita arda jo da iyiydi gördük sora noldu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 arkadaşım şaka mısınız yahu, hala elano, g. dos santos vs diyorsunuz. bir gidin kariyerini karşılaştırın şu oyuncuların beşiktaşa gelenlerle. size gelenler ileride büyük topçu olur denilip elde patlamış adamlar (fredy adu - ç.rize). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 simaonun ne kariyeri var almeidanın ne kariyeri var ? q7nin kariyeri yarım yamalak gutinin kariyeri var bi tek.onunda performansı kariyeriyle ters orantılı forlanın da manchester macerası falan aman aman bir kariyeri yok sen neyden bahsediosun asıl ahaha.bu kadar abartmayın allasen forlan iyi topçudur.beşiştak kadrosuda anca kağıt üzerinde iyi bana derdini anlatamazsın.iyi takımız ama ilk 3 e giremiyoruz diyemezsin iyi takım iyi yerde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar