hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Napolyonn said: sandalye said: En başında devrimcisin. :Dşuna ben de güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Napolyonn said: sandalye said: En başında devrimcisin. :D minyon gülüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bir arkadaşım var olm ilerde zengin olursam 50 lirayı tuvalet kağıdı olarak kullanıcam dersen paranın üzerinde Atatürk var diye cevap verir. Hani parayı hor kullanmak falan yasadışıymış falan olmaz asla sebebi. Eğer böyle birisiysen ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 fui sin tekmesi tekniğini kullanmayacağım ender insanlardan birisin çetintaş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 4 farklı şekilde öldürebilirsin ama dimi? adhasuhsud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 memnun değilim dersek hemen fetocu, akp'li damgası yiyeceğimizi bildiğimiz için memnunuz diyoruz aslında. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Napolyon şöle bi anket yapsana allahını seversen !1 bak allahın adını koydum !'2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 gayet memnunum mamnun olmayanlarida ayrica kiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Pipet said: Napolyon şöle bi anket yapsana allahını seversen !1 bak allahın adını koydum !'2 beni sevip sevmemeniz icin yazmıyorum ki böle bi konu aciyim (: cetintas ilgi odağı olmaktan hoşlanıo geldiğinden beri tavırları o yönde, ben ise tam tersi ilgiden pek hoşlanmam o yüzden gerek yok. ama merak ediosan benim adıma sen aç bi tane bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bizim elektrikli fırının markasısın. Hergün okuyorum adını mutfağa girdikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sırf böyle bir anket açtığın için hayır dedim. yani memnun olmasak gidecekmisin? maksadını anlamadım böyle bir anket açmanın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 %58 %42 baya iyi. ben açsam %30 %70 falan çıkar ehue, kal sen abi gitme bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi şu imza olduğu sürece normal o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 fizban said: %58 %42 baya iyi. ben açsam %30 %70 falan çıkar ehue, kal sen abi gitme bi yere. yok beni banlamana rağmen sana evet derdim ben, fenerli yöneticiler olmalı ki forum eğlenceli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 tinu said: sırf böyle bir anket açtığın için hayır dedim. yani memnun olmasak gidecekmisin? maksadını anlamadım böyle bir anket açmanın! Sorduğun için cevap veriyorum. Hayır'lar, Evet'lerden fazla olursa bir daha Pati'de yazmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 senin dünya görüşünle bağdaşıyormu peki bu yapacağın şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Soris said: Cetin abi Fevziefe sitesine bekleriz. Tam adresi ne sitenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 TABI KI MEMNUNUZ CETIN ABI, AYIBEDIYOSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 peki, ben şimdiye kadar yazdıklarından yanlış tanımışım o zaman seni, söyledikleri beğenilmedi diye susacak birine benzemiyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Beni yanlış tanıdığın doğru, bunun söylediklerimin beğenilip beğenilmemesi ile ilgisi yok, sizlere saygı ile ilgisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ahah tehdit var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 cetintas said: Beni yanlış tanıdığın doğru, bunun söylediklerimin beğenilip beğenilmemesi ile ilgisi yok, sizlere saygı ile ilgisi var. peki sana evet diyenlere saygısızlık değilmi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 eöö şey patinin nası işlediğini tam idrak etsen (yani başlık nasıl açılır falan) bi de attention abiliği bırakırsan daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar