Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikan Vizesi DS-160 Sorusu


Drigeolf

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Daha uygun bir bölüm bulamadığım için buraya yazıyorum. ABD'ye doktora eğitimim için gideceğim ve vize başvurusunu bu hafta içersinde halletmem lazım(öbür türlü finaller sırasında hiç yapamam :D). O yüzden bilen vardır diyerek buraya danışayım dedim.

F-1 Vizesi alacağım. I-20'm filan geldi. DS-160 formunu doldururken şu anda öğrenci olduğum için "Work/Education/Training" kısmında öğrenci dedim ve üniversitemi yazdım. Ne yaptığınızı anlatın diyen kısımda da anlattım, şu bölümdeyim şu sene girdim 2011 Haziran'ında mezun oluyorum diye.

Bir bölme ilerisinde ise ilkokul sonrası eğitimimizi soruyor. "Have you attended any educational institutions other than elementary schools?" diye. Sorunum şu, buraya henüz bitmediği için üniversiteyi yazamıyorum, sistem ileri tarih girince hata veriyor. Ne yapmam lazım, direk liseyi yazıp geçeyim mi, yoksa "Attended to" kısmına bugünün tarihini mi gireyim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Attended from başlama tarihi, ki burda bir sorun olmuyor 2007 olduğu için. Attended to kısmı bitiş tarihi Haziran 2011 olduğu için sistem hata veriyor.

edit: Eğer şu ana kadar biten kısmı yazmaktan bahsediyorsanız(bugünün tarihini)zaten sorunum o. Onu mu yapayım yoksa lise'yi yazıp hiç kurcalamadan geçeyim mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...