Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Öhöm 2 gün evvel t-mobile'dan hat ile birlikte blackberry bold 9780 aldım dün işte msn bbm fln açtım konustuk millette deneme yaptık, bu sabah kalktıgımda ne bbm ne msn çalışmıyor bbmde yazıyorum, bekleme işareti olarak kalıyor yazdıklarım, msne giremiyorum. email ayarlarına girilmiyorum sunucuya bağlantı hatası diyor. kısaca telefonda blackberrynin özelligi olan hiçbirşeyi yapamıyorum ve bu durup dururken oldu ben uyurken ? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bis baglantın kapanmıs olabilir, telefon ac operatorune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 seni bbme layik gormemisler, atilmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kontorlü hat kullanıyorsan paketini her hafta yenilemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 berry aldigin icin allah carpmi$ olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 acil prag'a gitmek zorunda kaldım, afedersiniz cevap yazamadım. sanırım Bis kapanmış durup dururken anlamadım olayı. 2 gün kullandım 3. gün çat gitti, yarın bitelefon açayım t-mobile'a teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar