Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TEB'i nasıl bilirsiniz


Tesbih

Öne çıkan mesajlar

Geçen haftalarda üniversiteli kredi kartı dayadılar dedim son senem 1 ay sonra öğrenciliğim bitiyor. Olsun kartın son kullanım tarihi bitene kadar kullanabiliyorsun o kartı falan filan feşmekan birkaç birşey sallamışlardı. Var mı hiç TEB ile çalışan. Kullanayım mı kartı yoksa kenarda çürüsün gitsin mi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bişi istememiştim, ilk geldiğim yıl üniversiteye kantinde otururken kızın biri ya kota doldurucam kabul etmezsiniz geldiğinde falan demişti, antalya şubeden geliyormuş -ısparta'da okuyorum- ben de antalya'nın adresini vermiştim annem de kabul etmiş kartı.

çok kullanmıyorum zaten, bilet falan alcağımda işime yarıyor.

kart parası falan almadılar hiç, ekstre geliyor unutuyorum ödemeyi arıyorlar 2-3 ay sonra ödemediniz diye ödüyorum, öyle bi ilişkimiz var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok öğrenciliğimde olan bir şey değil. Daha gecen ay actım hesabı sormustum halbuki herhangi bir kesintiniz oluyormu diye ama yok dediler. bende hesaba yatırdığım ilk paranın 20 si kesintiye gidince sinirlendim. bilemiyorum belkide normaldir bu uygulama diğer hesaplarım hep universite yıllarından kalma ve süresi hala devam eden hesaplar onlarda böle bir kesinti olmuyor hatta birinde 3 yıldır 19 tl para var hala durur :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...