Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Geçen haftalarda üniversiteli kredi kartı dayadılar dedim son senem 1 ay sonra öğrenciliğim bitiyor. Olsun kartın son kullanım tarihi bitene kadar kullanabiliyorsun o kartı falan filan feşmekan birkaç birşey sallamışlardı. Var mı hiç TEB ile çalışan. Kullanayım mı kartı yoksa kenarda çürüsün gitsin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 3 yıldır kullanıyorum 250 lira limitim var zaten ne kadar sorun çıkabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ben 500 istedim 1000 verdiler :D. Kesinlikle hesap işletim ücreti, kart ücreti gibi zamazingolardan para kesmiyorlar değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ben bişi istememiştim, ilk geldiğim yıl üniversiteye kantinde otururken kızın biri ya kota doldurucam kabul etmezsiniz geldiğinde falan demişti, antalya şubeden geliyormuş -ısparta'da okuyorum- ben de antalya'nın adresini vermiştim annem de kabul etmiş kartı. çok kullanmıyorum zaten, bilet falan alcağımda işime yarıyor. kart parası falan almadılar hiç, ekstre geliyor unutuyorum ödemeyi arıyorlar 2-3 ay sonra ödemediniz diye ödüyorum, öyle bi ilişkimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 geldiler bana zorla kredi verdiler 10 bin tl bende ertesi gün gidip faiziyle tekrar yatırdım krediyi çektikten sonra baya düşük bi faizi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kermit said: geldiler bana zorla kredi verdiler 10 bin tl bende ertesi gün gidip faiziyle tekrar yatırdım krediyi çektikten sonra baya düşük bi faizi vardı bu nasıl bısı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 harbi zorla nasıl kredi veriyolar kermit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 vadesiz hesap açılışında hesabı açarken sormustum herhangi bir ücret ödüyormuyuz diye hayr demişlerdi ama ilk yatan paradan 20 tl kestiler bende bir daha kullanmadım TEB i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 öğrenci olduğunu belirtmişmiydin. sonrasında öğrenci belgenle gidip bir de dilekçe yazarsan o parayı geri veriyorlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yok öğrenciliğimde olan bir şey değil. Daha gecen ay actım hesabı sormustum halbuki herhangi bir kesintiniz oluyormu diye ama yok dediler. bende hesaba yatırdığım ilk paranın 20 si kesintiye gidince sinirlendim. bilemiyorum belkide normaldir bu uygulama diğer hesaplarım hep universite yıllarından kalma ve süresi hala devam eden hesaplar onlarda böle bir kesinti olmuyor hatta birinde 3 yıldır 19 tl para var hala durur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar