Sensible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Uzun uğraşlar sonucu spline modellingi kaptım galiba ama radiocity'yi bitürlü beceremedim :) Buyrun...[signature][hline]Zegard/Hibernia - LancelotCrosby,Stills,Nash & Youngoh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 monitor bence pek olmamış ,ama çok kasa hoşuma gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Kasanin on kismisi hos olmus...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 p4 etiketinin yeri kotu ::)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Çözünürlükleri artırıp (800*600 oldu) bide duvar ekleyip tekrar upload ettim :) - Ekran konusunda haklısınız valla sıfırdan kafadan çizdiğim için öyle oldu -Etiketi bilgisayarcı yamuk yapıştırmış ehe[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 mesela monitörde ışık yukardan geliyor aşaya gölge düşüyor fakat aşadanda ışık vuruyor.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ekranı açalım:[signature][hline]Zegard/Hibernia - LancelotCrosby,Stills,Nash & Youngoh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Bıshop, 14 Eylül 2004 11:15 tarihinde demiş ki: mesela monitörde ışık yukardan geliyor aşaya gölge düşüyor fakat aşadanda ışık vuruyor. Doğru ya,radiocity olaynı kullanmayı bilsem olmayacak böyle,bu şekilde hertarafa ışık koymam gerekiyo eğer komazsam kapkaranlık oluyo. Aslında alttaki ışığın düşük olmasını ve gölge vurdurmamasını sağlayabilirim yapıp upload edeyim[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 son koyduğun resmi monitörün desktop una koysana şöle değişik bir hava yaratsın :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar