Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna yeni başlayan crafter hastası birinin sorusu.

Khaerox

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar, Eve Online a yeni başlayan biriyim. Kendime Amarr ırkını seçtim ve oyuna girdim, ama yanlış birşey yapmamak için önce sizlere danışiyim istedim.

Şimdi oyundaki amacım/isteğim crafter olmak, ne biliyim silah craft ediyim gemi craft ediyim, yani bir ucundan giriyim ve sadece craft ediyim duriyim :). Bunu yapabilmek için nasıl bir yol izlemem lazım, class seçimim bunu etkiliyor muydu ?

Bana bir yardımcı olursanız sevinirim, boşa vakit harcamış olmiyim.

Teşekkürler Şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

http://eveturks.com/ bu sitenin açılış sayfasında üretim ve maden rehberleri var. zaten üretim için madene ihtiyacın olacağından madencilik rehberine de bir göz atmanı öneririm.

bir de ne istediğine iyi karar ver iyi düşün taşın, benim gibi madencilikten, pvp ye dönersen lüzumsuz yere zaman kaybetmiş oluyorsun :D

güncelleme: madem yeni başladın şayet kurmadıysan EFT ve evemon adlı programları mutlaka kur. faydasını göreceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle Evemon u kurman gerekli orda üretim için gerekli Blueprints lerin skilleri felan var.

Manufacturing ( bir şeyler üretmek ) için 40 günlük bir skill planı yeterli oluyor(üreteceğin malzemeye göre bu skill planı 100 günü de bulur eğer titan felan üreteceksen).

BPO (Blue Print Orjinal) ın ME (Meterial Enchanced) Level ini geliştirerek daha iyi bir T1 BPO yapmak için Metalurgy skilinin Lvl 5 olması tavsiyemdir (araştırma zamanı açısından lvl 5 perfect arştırma için lazım.)Bu sayede maliyetten kar edersin en az malzeme ile üretim yaparsın.

PE (Production Enchanced) level inin de lvl 5 olması tavsiyemdir. Bu sayede daha kısa sürede daha çok parça üretebilirsin. Eğer devamlı üretim yapan biri isen PE seviyesinin optimal düzeyde durması senin için iyidir ama arada sırada üretim yapıyorsan ya da o malzemeden T2 BPC(Blue Print Copy)için invention yapıyorsan o kadar önemli değil.

T1 BPO ların kopyasını çıkartmak için Science skilinin LVL 5 olması zorunludur.Science lvl 5 olunca hem kopyalama süresi en az oluyor hem deinvention için bazı skiller de açılıyor.

İnvention lar T1 BPC lerden T2 BPC elde etme olayıdır ama biraz şansa biraz da CCP nin saat başına başarılı invention adedi belirleme oranına göre değişiyor( Her ne kadar CCP bunu kabul etmese de 30 tane arka arkaya t2 cruiser invention ın hepsi mi başarısız olur kardeşim_? ).

Oyunda MERKEZ kanalında sorularını alabilirim. Yukarda char larımın ismi yazıyor hangisinde olursam ordan sana cevap veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...