küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 haha yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Ben eski karakterimle bi girip baktımda nornda order tarafında Türk guildi kalmamış artık malesef.Ancient Order'daydım daha öncede.Dün baktığımda günlerdir sadece guild leaderin online olduğunu gördüm.Sanırım hepsi azgalda Dest tarafında Blacklisted'e geçtiler.Bende çıktım guildden.Bide bir sorum olucak benim anlamadımda.Karak Norn'da hem dest hemde order tarafında aynı serverda karakter açabiliyorum fakat azgalda bunu yapamıyorum.Neden böyle birşey var anlamadım ama karakterimi azgala geçirmek istiyorum.Dest tarafındaki karakterlerimi silmeden geçirmem mümkünse söylermisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 emin degilim ama pve pvp serveri olabilir o karakter acma mevzuu, pvp serverinde izin olmaz pve de olabilir. oynamiyorum war ama tahminde bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar