ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Ya kanal D'de gordum de Lakers elenmis kafayı yiyodum ya! Benim icin zewki de cıkmaz artık kobe'siz Shaq'sız :([hline]Dunya delikanlı olsaydı yuwarlak olmazdı (Misal: Fatih Urek alla alla ?? ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Nba benim için bu sezon bitti artık:([hline]Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Genede finalde yenilmeleri daha iyi olurdu :=) Lakers taraftarı olmayarak çok sevindim :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Bohueee yıkıldım aslında... Yani yenilirsin bisi deil de bari fark yeme kardesim ... 108-82 galiba aglıyodum uzuntuden :([hline]Dunya delikanlı olsaydı yuwarlak olmazdı (Misal: Fatih Urek alla alla ?? ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Izlemesi keyif veren bir oyun oynamiyorlardi..Neden bu kadar uzuldugunuzu anlamadim..?[hline]tHe Original fi$h Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Cunku daha once de soyledıgım gıbı Lakerssız Nba hatunsuz okula benzer[hline]Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Khirsah, 17 May 2003 12:44 tarihinde demiş ki: Cunku daha once de soyledıgım gıbı Lakerssız Nba hatunsuz okula benzer[hline]Blood never ends without the power of wisdom Alakasi yok.[hline]tHe Original fi$h Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ben adamların ani patlamalarını. Ortaya yumrugu koyan fastbreaklerini ve Kobe&Shaq manyaklarını izlemeyi seviyorum... Her ne kadar guzel oyun yapmıyolar dense de costukları zaman oyun mukkemmel bir duruma gelior bu da bi gercek bazı macları kesinlikle cok sıkıcı !![hline]Dunya delikanlı olsaydı yuwarlak olmazdı (Misal: Fatih Urek alla alla ?? ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Khirsah, 17 May 2003 12:44 tarihinde demiş ki: Cunku daha once de soyledıgım gıbı Lakerssız Nba hatunsuz okula benzer[hline]Blood never ends without the power of wisdom Evet yaklaşık 5-6 sene önceki Muhteşem Chicago - Utah finalleri ne kadar da sıkıcıydı diimi? Hay allahım ya...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ehm... konuyla ilgili: PATLA LAKERS diorum :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.