ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Ya kanal D'de gordum de Lakers elenmis kafayı yiyodum ya! Benim icin zewki de cıkmaz artık kobe'siz Shaq'sız :([hline]Dunya delikanlı olsaydı yuwarlak olmazdı (Misal: Fatih Urek alla alla ?? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Nba benim için bu sezon bitti artık:([hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Genede finalde yenilmeleri daha iyi olurdu :=) Lakers taraftarı olmayarak çok sevindim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Bohueee yıkıldım aslında... Yani yenilirsin bisi deil de bari fark yeme kardesim ... 108-82 galiba aglıyodum uzuntuden :([hline]Dunya delikanlı olsaydı yuwarlak olmazdı (Misal: Fatih Urek alla alla ?? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Izlemesi keyif veren bir oyun oynamiyorlardi..Neden bu kadar uzuldugunuzu anlamadim..?[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Cunku daha once de soyledıgım gıbı Lakerssız Nba hatunsuz okula benzer[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Khirsah, 17 May 2003 12:44 tarihinde demiş ki: Cunku daha once de soyledıgım gıbı Lakerssız Nba hatunsuz okula benzer[hline]Blood never ends without the power of wisdom Alakasi yok.[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ben adamların ani patlamalarını. Ortaya yumrugu koyan fastbreaklerini ve Kobe&Shaq manyaklarını izlemeyi seviyorum... Her ne kadar guzel oyun yapmıyolar dense de costukları zaman oyun mukkemmel bir duruma gelior bu da bi gercek bazı macları kesinlikle cok sıkıcı !![hline]Dunya delikanlı olsaydı yuwarlak olmazdı (Misal: Fatih Urek alla alla ?? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Khirsah, 17 May 2003 12:44 tarihinde demiş ki: Cunku daha once de soyledıgım gıbı Lakerssız Nba hatunsuz okula benzer[hline]Blood never ends without the power of wisdom Evet yaklaşık 5-6 sene önceki Muhteşem Chicago - Utah finalleri ne kadar da sıkıcıydı diimi? Hay allahım ya...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ehm... konuyla ilgili: PATLA LAKERS diorum :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar