Mirage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ahoy efenim şimdiden "hop kardeşim burası konu dışı, donanım & yazılım forumuna taşıyın bunu" gibi lafları duyar gibi oluyorum. ama durun, dövmeyin, benim durumum biraz farklı. artan çözünürlük bilgisayar ekranımın değil, benim. :p yani gözlerimin, ya da görüşümün diyeyim. nedense gözlükten kaynaklanıyor. 10 yaşımdan beri gözlük takıyorum. miyopum. yaklaşık 2 yıldır aynı gözlüğü kullanıyordum. başkalarıyla karşılaştırınca gözümün bu 2 yılda epey kötüleştiğini farkettim. bilmem kaç aydır da almak istiyodum, sonunda aldım yeni gözlüğü. ama çok komik hissediyorum şu anda. hadi alışma faslı falan olur tamam da... gözlüğü aldıktan hemen sonra alışverişe gittim. pudinglerin boylarını küçültmüşler diye firmalara küfretmeye başladım. ama sonradan baktım ki her şey küçülmüş! nerdeyse şöyle bi %20 küçük görüyorum şimdi her şeyi. eski gözlüğüme oranla çok daha net ve keskin. sanki 800x600'den 1024x768'e çıkmışım gibi. eski gözlüğüme göre 1 numara oranında miyop, 0.5 oranında da astigmatım arttı. normal midir bu artışta bu tip olaylar? hayır o kadar küçüldü ki herşey, acaba gereğinden yüksek numara mı verdiler diye düşünmeden edemiyorum. gerçi daha 2-3 saat bile olmadı, biraz fazla tepki verdim herhalde. bu ne be her şey küçücük böhüü..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 13 Eylül 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Boyutta bi fark olmaması lazım. Yani astigmatta maximum 4-5 derecelik görüntü sapması oluyoda, boyutta oranlar. ı ıh. benim gözlüğüm yamulduğunda olurdu bi baktır sen ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 benim bildiğim bir tek dürbünden ters bakınca olur o :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 benim yılda 1.5 numara artıyordu :) normal 6.5 göz var düşün benim halimi gözlüğün dışı blur hep[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ha o yüzden rezil kayıt yapıp yolluyon malum gitarın perdeleride göremiyondur sen ayrıca patla :P *! kaçar *[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bi de gözlüğü takınca cisim biraz daha uzağa kayıyo sanki. belki de o yüzden küçülüyor. komik. ama alışmaya başladım.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 İlk günlerde o benimde başıma gelmişti.Az yuvarlanmadım yani yerlerde,kaldırımlardan düşüp. :P Göz numaranın büyümesinde de; benim doktorum bu göz sorununun ırsi olduğunu söyledi.İstersen ömrü hayatında hiç tv izleme,bilg. kullanma,yani gözlerini hiç yorma,olacağı varsa yine olur demişti. .)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Belli yaşlarda göz kaslarına bağlı olarak numara devamlı artıyor, genelde 14 ile 21 arası yaşlarda numara artma hızı tavanda oluyor. Ondan sonraki yaşlarda artık bu artış tamamen kayboluyor yada en aza indirgeniyor... kafaya takmamak lazım insan alışıyor :) en iyisi 21 olunca ameliyatla tedavi olmak, bekliyoruz daha bakalım, hayırlısı...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Chemical, 13 Eylül 2004 23:02 tarihinde demiş ki: benim yılda 1.5 numara artıyordu :) normal 6.5 göz var düşün benim halimi gözlüğün dışı blur hep oha seneye raki $i$elerinin dibini kesip kendinede bitane cerceve yapar $aaane gozluklerim diye gezersin bu arada gecmi$ olsun mirage kotu bi durum ya[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 13 Eylül 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ulan bana geçmiş olsun diyen yok:) dalga geç sen gözlüklerimden çıkan ziks ışınları ile yakacam sizi hepinizi ziksliceem[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 aynı bana da olmuştu o olay. yere basarken bile lan düşüyo muyum diyodum. ehuh. geçmiş ve hayırlı olsun.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 nebuchun "welcome to real world" diye bi mesaj atacagını sanmıstım bu topice :-p[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 artık gozluk derdım yok cok kotu oluyor ya bılıyorum lens devrım bana gore :) bıde 5 yıl sonra fılan bı lazer le ıyı olcak benımde gozler ıyıce arttı 4 4.5 oldu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 lens cok kotu ya bi zaman sonra gozu cok kotu yapiyo uzun sureli kullanim icin iyi degil evdeyken gozluk takin disari cikacaksaniz lens takin yada direk kokten cozum operasyon yaptirin =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 oha lan sizleri okudukça anladim ki gözüm eşşek kadar dayanikli okadar kitaba(1 koca oda duvari dolusu) o kadar monitore eblek eblek bakmaya (13 senedir ) okadar her bulduğum kargacik burgacik yaziyi okumaya ve o boyutta yazip kopya diye kullanmaya (17 senedir kopya çekiom ilk okul 1 de dahil :) ) haala 0.5 miyop ... çüşş canım gözlerim benim bi türlü bozulmadilar :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 off bea bende 2.50-2.00 oldum :( . Eskiden ne güzeldi her şeyi görürdüm böhüöhüöhü :([signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 1 senedir gözlük takmıyorum ve gözümün derecesi 1,0 oranında düşmüş.. garip?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Chemical, 40'ların geldiğinde gözüne teleskop monte etmeleri gerekecek. 15 yaşındasın, her yıl 1.5 numara artıyor ve şu anda 6.5 numara. 44 numara olacak gözlerin. Geçmiş olsun.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 benim ark kafasını kapıya çarpmıştı ve gözleri 3 numara birden büyümüştü...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bu ameliyat olayını biraz daha açar mısınız? 21 yaşında mı yapılabiliyor? göz artışının durması mı gerekiyor nedir? bu arada abimin gözleri 10 numara. ailede herkes gözlüklü. genetik bir şey. tabii bilgisayar karşısında durmanın da bir katkısı oluyodur. -3 miyop, -1 astigmatım var şu anda. bakalım 1-2 yıla ne olcak. of hala alışamadım. gözlüğü takarken sanki böyle bi zaman tünelinden geçiyorum. herşey dönüyor oynuyor :p..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 komutu kullanmıcaksın yani.. dfgd[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 14 Eylül 2004 09:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar