Buddha Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Keşke bizde olsaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 allah allah, beta sürecinde oyunu geliştiriyorlar demek, helal olsun valve, yoksa patch felan da mı çıkartıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 adamlar oyun yapiyor demek ki, vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kalmadı böyle oyun firmaları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Sparkcaster said: allah allah, beta sürecinde oyunu geliştiriyorlar demek, helal olsun valve, yoksa patch felan da mı çıkartıyorlar?ben de şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bookmark'a ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 hooop ilk ultrayı verdim betada :F dfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Ulan hangi firma bu kadar sık update çıkartıyor, bu kadar sık yeniliyor, değiştiriyor oyununu? heeee? Ben ne LOL'de ne HON'da bu dedication'ı görmedim. Göremezsiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 hon her cuma update ediliyor, 2 haftada bir de yeni hero geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 adamlar valve bi zahmet yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mecbur değil, istemese yapmaz. Ama Valve işte, debelenir yapmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Sparkcaster said: hon her cuma update ediliyor, 2 haftada bir de yeni hero geliyor Leş herolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Sparkcaster said: hon her cuma update ediliyor, 2 haftada bir de yeni hero geliyor hon cok daha iyi zaten , orda kalmanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi dota 2 yeni playerbase yaratmayacaksa aynı derece kötü olacak, oyun ne kadar iyi olursa olsun, neyin fanboyluğunu yapıyosunuz anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 fanboy işte niye ugrasiyon he de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 hon çok vasat updateler yapıyo, geliştirmeler, iyileştirmeler filan yavaş. sürekli de sorun oluyor ama çoğu insan olsun lan adamlar bu kadar az kaynakla iyi iş yapıyor diyo aynı durumda valve olsa koskoca valve bunu mu yapıyo diyip dümdüz gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 f2p olduktan sonra hon oynanmıcağına göre mecbur dota 2 oynıcaz. umarım f2p yapmak gibi bir hata yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 hon 2. yilinda, dota2 daha cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 hon f2p olduktan sonra beklendiği kadar sıçmadı. abartmayın o kadar. eskisinden kötü olabilir ama daha iyiye gidiyo şuanda. gayet iyi yönettiler geçişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 valla honun şu yeni heroları parayla satma boku dışında f2p e geçiş sırasında yaptığı bi hata yok 2 haftada bir yeni hero ekler, heroları da parayla satmak gibi bi hayvanlık yapmazsa dota da oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi ben honuda lol ude betalarından beridir oynarım , anti argumanın 2 haftada bir hero cıkması :) ,misal honda son cıkan heroyla yapılan bug abuseları hıc gordunmu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Sparkcaster said: abi dota 2 yeni playerbase yaratmayacaksa aynı derece kötü olacak, oyun ne kadar iyi olursa olsun, neyin fanboyluğunu yapıyosunuz anlayamıyorum fanboylukla hıc bır alakası yok abi bi kere , banane valveden icefrogdan , ama umarım betaya katılabılırsınde bi dev forumlarına accessin olur , ozaman anlarsın dedıklerının yersiz oldugunun.. emin ol mobA oyunlarında genel olarak tecrubem var , sana soyleyebılecegım tek sey olay playerbase yaratmak falan deıl , o sabit bişey zaten , onemli olan playbasei nekadar iyi kontrol edebildigin ve/veya playerbasei kontrol altında tutmak ıcın nasıl sistemler gelistirdigin , sana sukadarını soleyım , valve sozunu ettigi sistemleri oturtsun , ozaman farkı sen cok iyi goruceksın ps. mentor ve commendation sistemlerinden bahsetmıorm bunların dısında playerlar arasında kategoriler olusturacak sistemlerden bahsedıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 aynı gün düzeltildi sanırım o buglar(emin olmamaklar birlikte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Ohahahah o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar