LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Make a henge from my stones... lol. Yalnız Tiny'nin ölüm animasyonu biraz cool'du. Fizik motoru var oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ben hiç beğenmedim ya. hon bin basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 LathspeLL said: Yalnız Tiny'nin ölüm animasyonu biraz cool'du. Fizik motoru var oyunda :) ölüm animasyonuyla fizik motorunun ne alakası var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 takımlar boktan baya baya oyunda mehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Taşlar fizik motoruyla dağılıyor gibiydi. Tekrar ölürse bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://www.dota2.com/tournaments/international/ bi link çakayım şuraya isteyen izlesin Şu an yayınlanan iG vs. EHOME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yanı fizik motorunu kullnıcak bi hero bi skill bir oyun mekaniği yoksa cok alemi yok. sc2 dede var fizik motoru, basket oynıyan modlar yaptı adamlar rampadan top bırakıp ucurup deliğe sokuyosun falan filan ama bi alemi yok pek oyun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bu kadar buyuk hayal kirikligi beklemiyordum. Ne kadar kotu yapmislar :/ Umarim cikana kadar duzelir, olacak is degil yani. Interface desen berbat, harita kotu, asiri zoomlu hersey ve renk paleti falan garip... HoN'u birakmak istiyordum bu oyun icin ama su an tereddutlerdeyim. Ha bi de 1m dolar odul icin kapisacak klanlar bunlarsa eyvah eyvah derim. Umarim duzelir hersey... LoL zaten bok gibi, bu da cozum olmazsa hon ve kotu serverlarina devam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bide nasıl uzattılar oyunu off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi geceymis bende izlerken içim karardı bu nası oyun die, gunduz olduda oyuna renk geldi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Adamlar da bilmiyo oyunu napsınlar. Bu turnuvayı oyun çıktıktan 3-4 ay sonra yapmaları lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ya 1m için kapısan clan olayı komedi, ilk haberini aldığımda yazdım onu zaten. sonucta closed betadaki oyunıyan elemanlar işte. ortada öle devasa bi competition yok. 3 kez roshan deneyip beceremeyip kactı adamlar bi ara. dakka 60 oldu hala ganker takım avantajda. dakka 20-30daki avantajınıda kullanamadı vs vs vs. öle deliler gib oynamışlar belliki closed betada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 @azmodai interfacedeki kötülük benimde dikkatimi çekti de beta olmasına verdim, işallah düzeltirler. bi de interfacede asıl şu en sağdaki siyah bölge dikkatimi çekti. orda yazan bişeyi kapatmak için mi koymuşlar o siyah kutu ve yanındaki kırmızı çarpıyı? çünkü çok pis sırıtıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 aylardır clanlar için bir beta var zaten. herifler aylardır oynuyor interfacede bu saatten sonra düzelmez, anca addon ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi basta cok boktan gelioda dota dan hona gecerkende aynı duyguları hissetmistim BÖÖ bune lan demistim zamanla alısırız sorun serverlar ranking matchmaking falan güzel olcakmı orası derdim lamerlerle oynamak istmeiorum su oyunu bide ne zaman cıkıo oyun bilgisi olan vamrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ordan stash aciliyor sanirim barto. Ya itemlarin falan iconlari da kotu geldi, ne bileyim, umarim cogu placeholderdir ve duzelir. Zaten en buyuk umudum su turnuvayi izleyen binlerce adamin fikirlerini valve degerlendirir belki ve duzelir oyun biraz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Scourge tarafı çok karanlık gammayı arttırsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Flassh said: aylardır clanlar için bir beta var zaten. herifler aylardır oynuyor interfacede bu saatten sonra düzelmez, anca addon ile Interface düzelir, büyük ölçüde değişeceği belli zaten. Valve var oyunun arkasında, adamların diğer bütün oyunları sürekli değişiyor yani. Bu kötü interface'te değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 70dk oldu hala 21-28 MAN THE FCK UP b1tchessss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Aynen benimde Hon'a ilk geçtiğim zaman ki duyguları yaşattı bana oyun. Alışır herkes zamanla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 umudunu gordukce icimdeki cocuk seviniyor lath. Umarim yanilmiyorsundur sdhfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Slint said: Scourge tarafı çok karanlık gammayı arttırsınlar Katılıyorum. Gamma değilde, geceliğin biraz blue tint vermeleri gerek. Sentinel tarafı güzel görünüyor gece ama öbür taraf karanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Steam üzerinden izliyorum maçı bende. İlk izlenimim HoNdan sonra çoook sade geldi görüntüler. Heroların tipleri çok uzaylı olmuş. Protoss vs Zerg yapmışlar sanki tarafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 off lag'e gel. Bi de commentarysiz cidden cok bayikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar