Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 yok abi sen kötüymüşsün ap runelu karthus gelsin karşına da harass nasıl olurmuş gör sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Abi karşında adam lvl 1-2'de topla spamlıyor beni, zaten oyun yavaş, toptanda yavaş yavaş kaçıyorsun falan. Hem attack verememek ne demek ya salak şeye? Adamla mı uğraşıcam topuyla mı? Dellendim ya oynarken. Birde o mordakeiser mi ne var işte, mana yok, spamlıyor anasını satiim skilleri. Saçmalık böyle herolar. Aynı saçmalığı diğer oyunlarda görmedim ben. Direk çıktım oyundan, uninstall etmek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 e ha targetlanamıyan top atmış ha düz dmg skilli atmış sana hiçbir farkı yokki kaldıki ap ratioları .3-.4 falan ap runelarıyla başlasa bile öyle ahım şahım bi dmgı yok öyle deli gibi harasslıyorsa kesin mp5 runeları veya claritysi vardır yani late game de cörtler biraz hp regenle defansiv ve hareketli oynarsan mid gameden itibaren çevirirsin oyunu çünkü early avantaj için mpen ve utility summoner spellerinden vazgeçmiş demektir adam morde ayrı bi dünya ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 hiç yakısmıyo vala. bi yandan bilmeiyorum diyip diger yandan bu ne dengesizlik demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Honu 2 kere oynamayı denedim o grafiklere tahamül edemeyip uninstall ettim ikisinde de :P ama dota > lol yani gameplay olarak diğer özellikleri falanda katarlarsa dota2 ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 yeni wallpaper geldi. SF baya sağlam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 http://dota2.com/public/images/header.jpg Buda dota2.com/login sayfasının banner'ı fakat sayfa şimdi sizi direk ana sayfaya atıyor ama image hala duruyor sitede. said: From what we can make out, the heroes previewed in this artwork are Morphling, Juggernaut, Pudge, Sand King, Nevermore (Naix?), Tiny and one more we cannot really make out on the left hand side (a male Mirana Nightshade?). We also spotted some flying legs to the left beside Tiny. Yalnız birşey söyleyeceğim. Çizimlere bakınca sanki Lore olarak daha derinlik kazanmışlar gibi hissettirdi bana. Yani yapılan ufak değişiklikler derinlik katmış. SEVDİM!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 orjinalinde lore falan yapamazlar zaten sağdan soldan karakter alıp heroya çevirdi adam adsf güzelim tsurupettan lina olmuş titty monster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 http://i52.tinypic.com/24wtsgm.jpg http://i51.tinypic.com/28hpdli.jpg fake dimi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız. Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır. Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz. Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 fake olmadıgı kanıtlanana kadar fake abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 fake gibi durmuyor ama early build gibi duruyor, göreceğiz 3 güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi bebeleri cekmek için böyle aptal grafikler yapmak mı zorundalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Kaede said: http://i52.tinypic.com/24wtsgm.jpg http://i51.tinypic.com/28hpdli.jpg fake dimi bunlar şunlar fakedir inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 pek fake gibi değil bilemedim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 şimdiye kadar yayınlanan konsept çalışmalar ya da wallpaperlara bakılırsa böyle bir şey bekliyordum zaten de, abi çok kötü ya gui değiştirmeyi akıl etmişlerdir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yine f2p bebelerini cekmek için yapilmis texturelar tf2 stayla heryer plastik oyuncak gibi. nice job valve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Flassh said: abi bebeleri cekmek için böyle aptal grafikler yapmak mı zorundalar ya yazilmiş bu arada gormedim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 3 gün sonra ki dota2 turnuvasını iple çekiyordum da soğudum birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 UI ekranın yarısını kaplamış, özelleştirilebiliyordur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ultra kötü ya valve böyle birşeye asla izin vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ui çok çok kötü, üstte ki bar hakkında yorum bile yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yapma bunuuuu YAPMA BUNUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abov. çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 2 ss sadece ya ben grafiklere dokulara falan bayıldım valla , pastel pastel. interface sıkıntılı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar