EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Hem screwy hem de diğer arkadaşa beraber cevap vereyim. Kuryeyi bilerek öldürten adam oyunu satıyor demektir, Tiny ile ısrarla seni rakibe atan da, ya base çek ya da oyundan çık. Oyuncuyu raporla işine bak. Takım arkadaşın oyunu satmak istiyorsa bu tarz salakça önlemlerle engel olamazsın adama...Force staff yapar yine iter... Hiçbişey yapamasa dümdüz rakibe koşup koşup ölür yetişemezsin asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Friendly fire açılsın isterim ben asıl. Cayır cayır yakıyosan ortamı kendi adamların da yansın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yok olay o zaten eger assist i kapatıyosan takım arkadasların sana force staff ta atamıyo. mesele yucenin beni force stafflamamayın demesi gibi. Dogru yerde bile atsan istemiyo adam karakterin kontrolunu kaybedince rahatsız oluyo bunu ben biliyorum sen biliyosun random bilmiyo atıyo. yazıosun adam rus anlamıyo. yine kullanıyo. dogru yerde olsa bile ya da bilmeden yanlıs olsa bile. senin oyununu rahatsız ediyo bunu kapatabilmek hakkın olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ben de diyorum ki o iş yalan... Yok öyle yağma pozisyon olur tiny ile atman gerekir adamı atamazsan kill kaçar. Başlarım asistine... =)) Ki cidden çok basit düşünüyosunuz mesela, bugün Faceless Voide karşı en efektif item force staff. İçeri aldığı adamı forcela dışarı çıkarabilirsen koca ultiyi elinde patlatıyosun adamın. Yüce'nin söylediği size geçerli mesela, ben 500 kere attım ona force 1 kere laf atmadı, biraz da tecrübe işi nerde atıp nerde atmayacağını bilmek lazım =)) Rus konusu apayrı bi olay,rating sistemi oturunca zaten abuse bırakmazlarsa eğer tertemiz dota oynanır hale gelir tanımadığın insanlarla bile. Weplada bile 4k ++ oyunlar baya kalite sahibi hale geldi, complete moron sayısı oldukça azalıyor rating yükseldikçe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tamam da asist kapalı gelmiyoki acık geliyo. bugune kadar da hic abuse dısında ya da gercekten kotu seyler yapılmadan kapatanı gormedim. tiny ile sen zaten kill i almak icin dogru atıyosan biri asistini kapatmaz ki. Ama abuse icin kullananı ya da yanlıs kullananı gorup asistini kapatabilirsin. dota 1 fasizminden kastım bu birazda. opsiyon olabilmeli oyunda herkes aynı opsiyonları secmek durumunda olmamalı benim opsiyonum sana asist vermemek olabilmeli. Ve o benim kararım olmalı. Sen daha iyi bi oyuncu olup su su durumlarda asist kapalı olursa kotu olur diyebilirsin zaten o durumlarda acık olabilir ama ben su su durumlarda asist kapalı olsa daha iyi olur derim ama oyle opsiyonum olmaz. Ama niye opsiyonum olmasın ki. ya da mesela fluidized fog bi opsiyon olsun. ben ekranımın ucuna girip cıkan bi adam istemiyorum diyelim ben o adam beni jukeladımı yok olsun istiyo oliyim sen isteme dota 1 deki gibi adamın ekranında 0.2 snde bir cıkıp girmesini kabul et. ikimizde farklı opsiyonları secelim aynı oyunu oynayalım. İste yuceye force staff atmama durumundan kastettigim sey o. Ben attım yanlıs attım diyelim ve bunu mac boyunca yaptım icindeki amac onu kotu duruma sokmak degil iyi bisey istiyorum ama yapamıyorum. yuce de bunun 50 dk magduru oluyo. niye olsun? Cunku bunu yapan adam ben degil yabancı ve senin ne dedigini umursamayan bi adam olabilir. Ve sen bu acıyı 50 dk cekmeme opsiyonunu kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 EricCantona said: Ki cidden çok basit düşünüyosunuz mesela, bugün Faceless Voide karşı en efektif item force staff. İçeri aldığı adamı forcela dışarı çıkarabilirsen koca ultiyi elinde patlatıyosun adamın. Şaka falan dimi bu? Force staff void'in ultisinden adam çıkarmıyor ama neyse ben mario'ya devam ediyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Voide atmayı deneyebilirsin tam vuracakken... Kendi adamını yakalatmamak istiyosan da ulti açılmadan basabiliyosun force'u. Kendine basıp da kaçabiliyosun yine casti gördüğün anda. O kadar replay izliyosun taktik için hiç mi görmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 D@rkwish said: Lol'un casual gamer kitlesi kolay kolay yok olmaz ama hon yavaş yavaş populerite kaybediyor zaten dota 2 CB olmasına rağmen.Bir sürü competitive player bıraktı çoktan, kalanlarda tahminen son demlerini alıyorlar HoN'dan, S2 cashout yapıyo bana göre şu anda zaten. Kalanlar Dota 2 key arıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 EricCantona said: Voide atmayı deneyebilirsin tam vuracakken... Kendi adamını yakalatmamak istiyosan da ulti açılmadan basabiliyosun force'u. Kendine basıp da kaçabiliyosun yine casti gördüğün anda. O kadar replay izliyosun taktik için hiç mi görmedin? Kendi yazdığın yazıyı oku önce, içeri aldığı adamı dışarı çıkarabilirsen yazıyosun bende sana çıkaramazsın diyorum. Bugüne kadar 3-5 replay felan izledim nerden çıkardın çok replay izlediğimi? Ha şu ana kadarki tüm dota 2 turnuvalarındaki her top20 takımın maçını canlı olarak izledim o ayrı ve void'in venge dışında başka herhangi bir maçta kendi hatası olmadığı sürece fail ultisine pek rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ya herkeste key var bir bende yok ya biri sallasa şöle bi dane çok mutlu olurum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 RaidenXelRu Yazmış ya bütün meta game i biliyor, drafter diye replay izlemeyen drafter olması ihtimali çok mantıklı gelmedi... Ne kadar çok oyun oynar/izlersen o kadar çok görürsün bu tarz olayları. Maçlarda fail ulti görmezsin çünkü elin gavuru herkesi içeri almaya çalışıyor daha garanti combat yapıyor turnuva maçlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ya allah aşkına bukadar saçma bi konuşma olabilirmi ? yani burdaki iyi niyet kötü niyet muhabbetinin bilincine nası varıcaksın oda ayrı konu ama.. Yok bi seçenek olsun tiny beni fırlatmasın. Diyelim yanında tek sen varsın öldürmesinmi tiny o adamı. Oyun hakimiyetini insanlar kaybedebilir diye Vangeful ben ölücekken swaplemesin. Support Carry'ye force staff atmasın carry ölsün support kaçsın Pudge beni çekmesin içimden geçsin adamı çeksin (oldu) Hani oyun mekaniklerini 5 dk'da değiştirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 EricCantona said: Ki cidden çok basit düşünüyosunuz mesela, bugün Faceless Voide karşı en efektif item force staff. İçeri aldığı adamı forcela dışarı çıkarabilirsen koca ultiyi elinde patlatıyosun adamın. o kadar kralım, herşeyi ben bilirim, her topic'te millete ayarı vermeye çabalamışsın da, burda ağır faillamışsın kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 dede varsa kasmasın beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 eger tiny beni 10 kere yanlıs attıysa 11. de atmasın o killi de alamasın. eger venge 4 kere beni yanlıs swaplediyse 5. de swaplemesin. eger support beni 3 kere yanlıs yone ittiyse 4. de itmesin. istemiyorum ortada ölmeyi tercih ederim. Niye bu benim tercihim. sen adamın oyun boyunca hata yapıp daha sonra belki dogru bi hareket yapmasına ihtimal veriyo olabilirsin ama ben vermiyorum ve oyunumun 50 dk degil 10 dk bok olmasını tercih ediyo olabilirim. Surekli olarak zaten oncelikli acık olucak biseyden ama ya soyle ya boyle olursa diye bahsediyosunuz. Zaten acık yanlıs kullanmıyosan kimse senin asistini kapatmaz ve sende tiny ile kill i alır support ile carry i kurtarır venge ile swapini atarsın. Oyun mekanikler 5 dk da degil 1sn de de degisebilir. Artık kafalardan biraz cıkın bahsedilen bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ya Serhat 1-) Bak basit adam o kadar kötüyse çık oyundan kardeşim. 2-) Bazı adamlar oluyor Sentaur'la combatı en geriden izliyor mesela en azından Tiny ile Forcela falan adamlarn içine atabileyim... Diyorum ya adam seni trollüyorsa kurtarmaz seni asist çık o oyundan yada base e çek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 EricCantona said: Ya Serhat 1-) Bak basit adam o kadar kötüyse çık oyundan kardeşim. 2-) Bazı adamlar oluyor Sentaur'la combatı en geriden izliyor mesela en azından Tiny ile Forcela falan adamlarn içine atabileyim... Diyorum ya adam seni trollüyorsa kurtarmaz seni asist çık o oyundan yada base e çek artık.oyunda leave gibi bi stat var ve low priority var biri benim oyunumu bozmaya calısıyor diye niye ben sonraki girecegim oyunlar icin 10 ar dk ekstra bekliyim. trolluyor olması gerekmiyor adam kotu olabilir. amacı iyi olup herseyi yanlıs yapıyor olabilir. Sen adamı iyi bir amac dogru atıyosun. ben adamın beni kotu bir amac icin ve ya kotu attıgı durumdan bahsediyorum. Zaten ilk durumda asistin kapatılmasını gerektiren bi durum yok ama ikinci durumda asisti kapatabilmek benim elimde olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Grast said: Ya allah aşkına bukadar saçma bi konuşma olabilirmi ? yani burdaki iyi niyet kötü niyet muhabbetinin bilincine nası varıcaksın oda ayrı konu ama.. Yok bi seçenek olsun tiny beni fırlatmasın. Diyelim yanında tek sen varsın öldürmesinmi tiny o adamı. Oyun hakimiyetini insanlar kaybedebilir diye Vangeful ben ölücekken swaplemesin. Support Carry'ye force staff atmasın carry ölsün support kaçsın Pudge beni çekmesin içimden geçsin adamı çeksin (oldu) Hani oyun mekaniklerini 5 dk'da değiştirdiniz o söylenen olay pudge hooku için geçerli değil sadece abuse edilebilecek özellikler için zaten yukarıda söylenmiş o olaylar. kendini troll sanan gerizekalı ergenlerin oyunun içine sıçmasını engellemek için opsiyonel olarak konulmasında fayda var. kimse durduk yere zaten kapatmaz asist özelliğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yanlış sularda yüzüosun biraz screwy. Bu bi takım oyunu ve insanlar hatalar yapar, yapacakta ve seni çıldırtıcakta. Adamın 10 hp'si kalmış, kendi arkadaşımı fırlatmak istiyorum, bi bakıyorum adam fırlatılmayı kapamış. Şuanki sistemde bile abuk subuk işler yapan varken, elbet senin sisteminindede adam hiç birşey yokken swaplenmeyi, fırlatılmayı vs vs kapatabilir. Kimsede aynı maçta, 4 - 5 defa yanlışıkla veya yetersizliğinden swap ve fırlatma gibi skillerle senin ölmene yol açmaz. Açıyorsa bilerek yapıyordur onun içinde 'intenional ability abuse' diye bir report özelliği mevcut. Tamam public oyunlarda kurye gelebilir vs gibi şeyler düşünebilirsinizde, oyunun iç mekaniklerini alt üst edebilecek, takım oyunu baltayabilecek sistemlerinde gelmesini beklemeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Peki senin mantığından yürüyelim bebeğim seni mi kırıcam. Şimdi ben for example axe'ı atıyorum rakibin arasına, axe ölüyor biz tk atıyoruz. Ama senin salak tiny'in gibi, bu axe'da tam bir moron ve öldürülmek istemiyor, ve niye beni atıyorsun diyip küfredip asisti kapatıyor. Dagger falan da almayıp,suggested itemstan görüp pt yapan axe'ımızla bir daha adam gibi combat yapamadığımız için yeniliyoruz. Bu şartlar altında ben de o adamın asisti kapatamamasını istiyorum... Dediğim gibi adam artniyetli veya moronsa her şartta takıma zarar vermeyi başarıcaktır, bunu asistle masistle engelleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 o açıdan bakarsan axe fırlatılmak istemiyorsa team fight için tiny'nin yanında durmaz,farma gider vs opsiyonla alakası yok onun zaten opsiyonun gelmesi adamın mallığını azatlmayacak sadece umadbro nickli ergenlerin abuse etmesini engelleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Yani 400 saat playtime'ım var çok nooba denk geldim. Yeri geldi ben noobluk yaptım ama 300 oyunda 1 kişi force staff'la beni adamların içine itmedi. 1 kere tiny le adamların içine atıldım sinir bozucu şekilde onu aynı skype'ta olduğum adam yaptı. 1 kere vangeful kendini kurtarmak için beni adamların içine çekti onuda yapan yine aynı kişi hergün oyun oynadığım adamdı sonrasında gülüodu.. Onun dışında belki çok şanslıydım kimse beni çekmedi itmedi atmadı tutmadı. ha diyelimki oldu çek base'e bekle orda git kahve fln iç takıl (ayrıca 2 kere low priority'e düşmüş biri olarak çok endişelenme 1 dk bekliceğine 1.5 dk bekliosun) Ha bi mod oluşturulur atıyorum casual adı altında onun içinde yeni kurallar yazarlar yeni opsiyonlar eklerler ama ilerde gelicek olan Rated MM'ler için böyle bi opsiyon kesinlikle olmamalı saçmalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 İşte bunun çözümü mekanik değil onu anlatmaya çalışıyorum. Report sisteminin düzgün çalışması, bunun yanında rating sisteminin düzgün çalışmasıyla zaten umadbro nickli adamlarla ben muhatap olma sıkıntısı yaşamıyorum demek. Son 2 senedir mesela kimse beni bile bile öldürtücek yere toss atmıyor kendi arkadaşlarım dışında. Yani u mad bro yapmak için bin tane yol var, asist masist kurtarmaz seni, seni forslamaz düşmanı forslar sana yetiştirir yine yazar u mad bro diye... Dediğim gibi asist masist gelicekse ekmeksporların oynadığı casual game'lerde olsun problem değil. Benim oynadığım oyunda böyle salak saçma bi özellik olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Oyunun ic mekaniklerini degistirir reroro iste dota fasizmi dedigim bu oyunun ic mekaniklerinin bugune kadar dogru oldugunu gosteren sey ne? Honda eskiden cift alınıyodu wardlar oyun mekaniklerine gore o zaman o dogruydu. Sonra tek tek alıma cevirdiler ve hic bir dengesizlik olmadı insanlar oyunlarını ona gore degistirdiler. Gayet ic mekanikleri demekki 2 sekilde de dogru olabiliyomus. Yine soyle haksızsın birinde adam oyunun amına koymaya hazırsa sen adamı heriflerin icine attıgında taunt atmayabilir, donmeye vermeyebilir, 2. skill i atmayabilir, ultiyi atmayabilir. Bu adamın "trolllugu" bu senin o skilli onun uzerinde kullanıp kullanmaman arasındaki farkı ortaya koymuyo. Sen herifi fırlatsan da fırlatmasanda zaten herif atmıycak onları demekki. Ama senin elinde tiny var herifi atmaman lazım yani sadece herif olucek ama sen bunu tartamayıp herifi fırlatıyosun ortalarına. bunu da 4 kere yapıosun amac trolluk degil sen kotusun. bunu axe cekmek zorunda mı? Degil. Ayrıca senin atmanı sana karsı trolluk olarak kullanmaktan cok daha kolay fırlatmayı troll amacıyla kullanmak. Karsılastırdıgın seylerde bi hata var. Soyle bi karsılastırma yapıosun sen. ben bi adamı arabanın onunden kurtarmak icin itiyorum herif diyoki hayır beni kurtarmıycaktın ben olucem diyip kızıp baska bi arabanın onune atlıyo. Digerinde adamı arabanın onune itiyosun. Adam diyoki yok beni bi daha arabanın onune itelemeni istemiyorum. Ya iste haksızlıgın doruk noktasına surda ulasıyosunuz. Dota soyle soyle soyle bi oyun. Hayır dota bugune kadar boyle boyle boyle bi oyundu bugunda sonra soyle boyle oyle olabilir. Oyuna bir mod eklesinler cm gibi dota1mod gibi buna girince herseyin otomatik dota1 deki gibi olsun. qwer olmasın reconnet olmasın assist olmasın shop eskisi gibi olsun. ama ben oynarken onu oynamıycam. ya da shoptan memnunmusun dota1modmodified olsun shop yeni shop olsun digerleri dursun. Ya da hepsi icin ayrı ayrı mod yapıcaklarına hepsi oyun ici opsiyon olsun isteyen istedigini kullansın. Ama hala yok boyle olmuycak soyle olucak cunku dota1 soyleydi dersen ben de sadece sen haksızsın derim olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ya Serhat niye anlamak istemiyosun ki, adam repel heal atmanı da engelleyebilir, swaplamanı engelleyebilir etc... O zaman ben de bnm takımımdaki salak kasapların beni hookla geri çekememesini istiyorum ? Adam gibi oyunda zaten söz konusu değil şu anlattığın şey... Özellik gelebilir, gelse öyle major bi problem de yaratmaz şuanki sistem nasıl trollenebiliyorsa o sistem de trollenebilir benim dediğim bu şey gereksiz. Ama gerçekten çok ihtiyacınız varsa buna getirsinler banane... Ben zaten illa olmasın banane demiyorum ki =)) Obs vard çok efektif olmaya başladı cd getirdiler mesela, o da yetmedi döndüler smoke of deceit getirdiler ki insanlar genk atabilsin, china grow larger taktiklerinden kurtarmak içindi bu dotayı, basketbolda nasıl 3 sn kuralı geldiyse aynı amaçla görselliği aksiyonu korumak için. Bu tarz kozmetik değişikliklerle mekanik değişikliklerini aynı kefeye koyamazsın. Buff/Nerf'ler olmadı geri alıyoruz, balanslama hareketi şeklinde düzeltilir. Ama asist gibi bi özelliği getirmeden önce iyice oturup düşünmek tartmak gerekir,çünkü kaldırmak sıkıntı yaratıcaktır. Birde oyunun beta olduğunu ve sürekli üzerine çalışıldığını unutmayın, oyunda bir sürü eksik varken sizce de insanlar mesailerini asist olayına mı harcamalı? Dotanın en büyük eksiği bu mu gerçekten? Fluid fog mesela daha önemli olabilir, herşeyden önce özellikle major maç herolarının tamamlanması lazım dota 2'de. Shadow Demon, Cent müthiş eksikler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar