arabacikazim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 . [Bu mesaj arabacikazim tarafından 17 May 2003 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
arabacikazim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 spawnlari nasil aktif hale getircez??? Pardon baslik sacma oldu :D
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Axis'ten kategori sececeksin...Place tusuna basıp yeri sececeksin..sonra Inıt e basacaksın..Ama sakın inite basınca klavyeye dokunma... bu arada axisten kategori secerken max time min time amount fln var 4 tane hepsini 1 yap rahat olur!!![hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 bu arkasasın nıck ını unutmayın en gec bır aya kadar bu arkadasta server acar. :hrr:[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin ICQ Volkan Polat
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Bosverin...gun gectikce oda orencektir....[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ınsallah ogrendıkten sonra acsın.ama tam olarak bılmeden acmaya kakarsa hepımız gene sok yasar ve bırazdaha ultimadan soguruz olye degılmı?[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin ICQ Volkan Polat
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 :D ben zaten ilk sogumami nblde yasadım bu heralde bıraktırırdı...[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 bende bıkmıstım ama tekrar o sevgıyı ıcımde buytmeye calısıyorum yavass yavassss ama bole gıderse hıcde buyumeyecek. :-([hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin ICQ Volkan Polat
Öne çıkan mesajlar