Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulun ilk günü izlenimleri...

Arthur_HellsFire

Öne çıkan mesajlar

gün berbat başladı
giyindim
rafik berbattı
taksimetre beklemeden gittiği yoldan fazlasını yazdı
okul berbat durumdaydı
herşey karmaşa
sınıflarda değişiklik olmuş katlarımız deişmiş
tm ye geçenlerimiz olmuş
katta boktandı
ilk günden derse başladı hocalar
rezil irençti
bütün mezun arkadaşlarımı gördüm imrendirdiler beni
bende öğlen çıktım dışarı içtim
sonra kızılaya indik kızlarla moral bulmak için
orda bi daha içtim
sorna benim mezun aradaşları gene görtdüm
bi posta daha içtim
bahçeliye dönmeye kalktım
TRAFİKKK BAKSANA
yok gidilmyo eve gitmek yok indim otobüsten yürüdüm eve doğru 9 gibi bahçeliye geldim ama yol boyunca sis
ve egzos dumanı
berbat ötesi eve bi geldim terden ölüyorum duşa girdim bütün gecemı sbah 7 ye kadar duşta geçirmeyi planlıyordum ama rüyalara dalarken duşta bir telefonla irkildim ve bornozumu belime dolayıp telefona gittim benim kuzen gelmiş dayı fln
hadi giindik onlara gittim
kuzenle oynadım moralimi az düzelttim
eve döndüm kıçım daha yeni yer yüzü gördü
FUCK THE SYSTEM ayrıca malum kişi yüzünden göçtüm iptalim moral yok 0
okulu bırakıcam resmen saçlarımı kestirmeye kalktılar daha ilk günden hocayla bilek bileğe geldim ittirdim fln
ama kestircek fırsat olmadı heralde yarın gitmem
götünde patlasın okul açılsın diyenlerin ibret olsun[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

ee nerde okul rlz
kenk ciler
açılsın diyen sevecen arkidişler[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

[li]2 yeni salak hoca[/li]
[li]sınıfımıza gelen yeni bir öğrenci[/li]
[li]aynı moronlar[/li]
[li]özlediğim arkadaşlar[/li]
[li]özlemediğim arkadaşlar[/li]
[li]klasik yeni gelen hazırlıkları ''ezme'' muamelesi[/li]
[li]hocaların yeni gelenlere vermek istediği ''burası orta okula benzemez,gözünüzün yaşına bakmayız'' mesajları[/li][signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

hmm okulun ilk günü izlenimleri..
okul tuvaletinde 2 paket winston bitirdim var mıdır ötesi :)[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Sosyal ağlarda paylaş

bizim tuvalette biten paket sayısını sayamadım bide acımdan çöpe attık boş paketleri çöp doldu gene başlatcak bu salak okul beni sigaraya[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş ortamı çok ayrı birşey ya...

Yani nası diyim, Okuldan derslerden hocalardan vs'sinden her turlu strese sokucu durumundan nefret ediyorum ama arkadaşlarımla çevirdigimiz geyikleri yaptıgımız muhabbetleri asla unutamam ve cok ozluyorum. Yani oyle biseyki Hem bi yandan OH kurtuldum anasını satayım diye sevirinrken diyer yandan
Of ya şimdi ne muhabbet harlanırdı elemanlarla diyorum.

Mezun olduk ama anılar okulda kaldı...[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

okulun ılk gunu o kdr yorucuydu kı 14 saat uydum heh.bakalım 2.gun nasıl olucak[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...