Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 gün berbat başladı giyindim rafik berbattı taksimetre beklemeden gittiği yoldan fazlasını yazdı okul berbat durumdaydı herşey karmaşa sınıflarda değişiklik olmuş katlarımız deişmiş tm ye geçenlerimiz olmuş katta boktandı ilk günden derse başladı hocalar rezil irençti bütün mezun arkadaşlarımı gördüm imrendirdiler beni bende öğlen çıktım dışarı içtim sonra kızılaya indik kızlarla moral bulmak için orda bi daha içtim sorna benim mezun aradaşları gene görtdüm bi posta daha içtim bahçeliye dönmeye kalktım TRAFİKKK BAKSANA yok gidilmyo eve gitmek yok indim otobüsten yürüdüm eve doğru 9 gibi bahçeliye geldim ama yol boyunca sis ve egzos dumanı berbat ötesi eve bi geldim terden ölüyorum duşa girdim bütün gecemı sbah 7 ye kadar duşta geçirmeyi planlıyordum ama rüyalara dalarken duşta bir telefonla irkildim ve bornozumu belime dolayıp telefona gittim benim kuzen gelmiş dayı fln hadi giindik onlara gittim kuzenle oynadım moralimi az düzelttim eve döndüm kıçım daha yeni yer yüzü gördü FUCK THE SYSTEM ayrıca malum kişi yüzünden göçtüm iptalim moral yok 0 okulu bırakıcam resmen saçlarımı kestirmeye kalktılar daha ilk günden hocayla bilek bileğe geldim ittirdim fln ama kestircek fırsat olmadı heralde yarın gitmem götünde patlasın okul açılsın diyenlerin ibret olsun[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ee nerde okul rlz kenk ciler açılsın diyen sevecen arkidişler[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 [li]2 yeni salak hoca[/li] [li]sınıfımıza gelen yeni bir öğrenci[/li] [li]aynı moronlar[/li] [li]özlediğim arkadaşlar[/li] [li]özlemediğim arkadaşlar[/li] [li]klasik yeni gelen hazırlıkları ''ezme'' muamelesi[/li] [li]hocaların yeni gelenlere vermek istediği ''burası orta okula benzemez,gözünüzün yaşına bakmayız'' mesajları[/li][signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hmm okulun ilk günü izlenimleri.. okul tuvaletinde 2 paket winston bitirdim var mıdır ötesi :)[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bizim tuvalette biten paket sayısını sayamadım bide acımdan çöpe attık boş paketleri çöp doldu gene başlatcak bu salak okul beni sigaraya[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 başarılar gençlere sabırlı olsunlar bizde bu yollardan geçtik,sıkıntılıdır zordur Allah sabır versin hepinize gençler :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu sene üniversiteyi yeni kazandım ama nasıl özlüyorum liseyi. bi bilseniz..[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Yeme bizi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yemez... bende özlüyom[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ben valla hiç özlemiyorum, böyle malak gibi yatmak güzel oluyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 şimdi o ayrı arkadaş ortamı fln ayrı değil mi yoksa kim kıç büyütmeyi sevmez ki[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 O ayrı tabii.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Okula girer girmez "Abi çakmak var mı?" dialoğu ile karşılanmak süper birşey. Anlatamam yani. Öeh dedim, ilk günden başlamayın bari hehe.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Arkadaş ortamı çok ayrı birşey ya... Yani nası diyim, Okuldan derslerden hocalardan vs'sinden her turlu strese sokucu durumundan nefret ediyorum ama arkadaşlarımla çevirdigimiz geyikleri yaptıgımız muhabbetleri asla unutamam ve cok ozluyorum. Yani oyle biseyki Hem bi yandan OH kurtuldum anasını satayım diye sevirinrken diyer yandan Of ya şimdi ne muhabbet harlanırdı elemanlarla diyorum. Mezun olduk ama anılar okulda kaldı...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 tuvalette içilen sigaraların ıslak oluşu hep midemi bulandırmıştır.Ya tuvaletten çıkan adamlar yüzünden yada sanki öpüşürmüş gibi içenlerin yüzünden oluyor. bu olaylar mazide kaldı Bu arada sigaraya karşıyım içmeyin içirtmeyin [signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 okulun ılk gunu o kdr yorucuydu kı 14 saat uydum heh.bakalım 2.gun nasıl olucak[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 6 saat uyudum kalktım aa pantolon olmuyo layn[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ahaha beter ol kemi =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kordon falanmı bağlasam:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar