Merter Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Evet.. Şimdide biraz güncel olsada tarihe gömülmüş ve batmış bir değerden bahsedeceğiz. İzmir Fuarından... Sayın Demokrat Parti İl Başkanı (Eskiden) nur içinde yatsın Latif Öztürk şöyle demiş : "Yıllardır fuar yerine mazkaralıklar görüyoruz".... Benim kanaatimce kesinlikle doğru.... Fuarımızın , ilk uluslar arası fuarımızın kalitesi her geçen gün düşmekte.... Bu konuda ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 gecen sene gittim dunyanin en bos fuariydi herhalde insanlar pazar (hangi gun oldugunu hatirlamiyorum oylesine dedim) gezisine cikmis gibi geziniyolardi hicbir seye bakmadan. eskiden annemler istanbuldan izmire fuara gidermis kot pantolon almaya teyteytey. simdi dandik bisi oldu cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 artık kot pantolon her yerde satılıyo ondandır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 izmir'de yaşarken 2000 senesinde ziyaret etmiştim, pek çok yerli yabancı firmanın buluştuğunu ve güzel bir fuar ortamının oluştuğunu görmüştüm şimdilerde nasıl? Gözlemci bir izlenimle anlatan olursa bizde yorumlarımızı serpiştirmekten gurur duyarız..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 tarih bölümü ile bunun da pek alakası olduğunu söyleyemeyeceğim[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu sene cok ıgrectı bence fuar[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 gitmedim pek gitmeyede niyetim yok.. nedeni ortada..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: EagleEye, 09 Eylül 2004 23:03 tarihinde demiş ki: artık kot pantolon her yerde satılıyo ondandır :P :-p[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar