Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçlarım Gitti :(

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

aman, neyseki berber çok kesmedi. Okulda müdür gördü beni bisi demedi cok mutlu oldum. Deseydi (mudurumuz biraz hayvandir) kotu seyler olabilirdi bende seyirci kalmazdim beni herkesin onunde assalamasina. ayrica bi baktim :) deli gibi uzun sacli adamlar var kalacak boyle ayaklanma baslaticam[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

oho benim omzuma gelen saçlarımı kestiridm şimdi burnuma zor geliyor ama değişiklik iyi bir şey sürekli uzun saça bağımlı yaşamk sinir bozucu bir gün dökülmeye başlasa allah muafaza onca senelik uzun saçtan vazgeçemek çok daha zor oluyor onun çok uzun süre aynı tip saçla dolaşmak iyi birşey değil değiştirmek zorunda olunca insanın piskolojisi bozuluyor hele sana o şeklin yakıştığını düşünüyorsan o yüzden üzülme sevin
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 13 Eylül 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 13 Eylül 2004 15:57 tarihinde demiş ki:
o kadar uzattık saçları. bugün sabah kalktım baktım kıvrılıyo falan gidemicem okula böle dedim sabah 9 da berbere gittim kestirdim saçları öyle gittim okula :(
saçlarımı geri istiyorum!!

yanlış tedaviden önce

yanlış tedaviden sonra... :(

koptum direk okul çocuğu gibi ikinci resim uıjsgfngklç[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...