Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçlarım Gitti :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

o kadar uzattık saçları. bugün sabah kalktım baktım kıvrılıyo falan gidemicem okula böle dedim sabah 9 da berbere gittim kestirdim saçları öyle gittim okula :(
saçlarımı geri istiyorum!!

yanlış tedaviden önce

yanlış tedaviden sonra... :(
[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

Mesaj tarihi:
said:
ssj4songoku, 13 Eylül 2004 16:02 tarihinde demiş ki:
saçların uzunken daha büyük gösteriyorsun.

ah benim de 2 gün oluyor. bu arada bana da daha büyük gösteriorsun diyorlar sçım uzunken.genel olarka öyle heralde
Mesaj tarihi:
Tabi insan üniversiteye gidince saçları kesmiyo.. ohh ne rahat bugün saçlarıma iyice baktım, okullar başladı ama benim için deil. Hersene bu günde kestirirdim. Gene gittim berberime ve el sıkıştık. Geç otur dedi koltuğu gösterdi. Ve ben ilk kez oturmadım. bi çay iiçip o saçlarla sivil kıyafetlerle okula gittim. Müdür ve yardımcısı bana sadece baktılar bişi diyemediler heheheh çok güzel bi duyguydu :D
Mesaj tarihi:
said:
[b] Neymiş uzun saçlı erkek olmazmış.

Sanki uzun saçlı olunca kız oluyo sanki, geri kafalılık örneği diyorum başka bişi yok.. bazı kalıplar içinde tutulmuş kalmış olan zihniyetlerin her uzun saçlı adam gördüklerinde söledikleri salak saçma bisöz..
Mesaj tarihi:
walla benımde uzun okullarda acıldı ama koymuyor :) cok tuhaf bır duygu walla mıllet okula gıdıyordu bugun gordum
pis pis sırıttım :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
said:
-Cleglaw-, 13 Eylül 2004 16:26 tarihinde demiş ki:
İstanbul erkek lisesinde serbest, hatta sivil kıyafet..
yapma yav. demek 3. seneye geldik hala yanlış biliyoruz. hocalara da söyliyim yarın yanlış biliyosunuz aslında her bişey serbest istediğimiz gibi gireriz diye. vay vay vay..[signature][hline]kender on the roof
Mesaj tarihi:
nedmek ya uzun saçın ne sorunu war kardeşim uzun saçlılara kız gibi olmuşun diolar bi de..ben kısa saçlı kızlara hastayım onlar da erkek mi oluo şimdi ? yoksa ben gay miim?¿ hsktr !![signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
  • Yeni Oluştur...