Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaz için iş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet yaz gelmek üzere iş arama şeyleri de çıkar şimdi
şöyle haziran temmuz aylarında (hatta belki ağustos) çalışabilicegim bi yerler bilen var mıdır?
anadolu yakasında mümkünse kadıköye yakın bi yerler yada daha uzakta ama servisi olan bi yerler olabilir
her işi yaparım seçici olmam

asgari+yol+yemek versinler yeter :(
Mesaj tarihi:
Benim son sınıftaki bayağı bir arkadaşım teknomarketlerde çalışıyorlar. 1.25-1.5 civarındada para alıyorlar. Electroworld, saturn, mediamarkt, teknosa sor bunlara

Edit : birde gönül ister herkes mesleğini yapsın :(
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Benim son sınıftaki bayağı bir arkadaşım teknomarketlerde çalışıyorlar. 1.25-1.5 civarındada para alıyorlar.

gercek degildir umarim bu.
Mesaj tarihi:
@dart
ing testisli almanca da almanyada üni okuyıcak kadar iyi işte (okuyucak kadar ama sadece komunikasyon çok iyi değil (iyi de çok iyi değil))

şu teknomarket işleri iyiymiş
gidip kapı kapı dolaşsam mı acaba teknosada orda burda :D
Mesaj tarihi:
İstanbuldaki bellboy arayan otellere kariyerden cvni gönder testisli ingilizce + iyi almancayla alırlar diye düşünüyorum geçmediyse zamanı.Benim arkadaş orta derece ingilzceyle başvurup girmişti. 800-900 para veriyolar ama bahşişlerle 2milyarı buluyodu.Ben yine arkadaşa sorucam gün içinde görünce nasıl girdi nasıl başvurdu diye dönerim sana.

Aynı zamanda elektromarketlere başvur işte, hangisi olursa.
Mesaj tarihi:
hiç iş bavşurusu yapmadın mı ya sdf

gir kendi sitelerine insan kaynakları kısmında genelde başvuru olur bazılarının dönemleri olur kaçırmışsan kapanmıştır vs.
  • Yeni Oluştur...