mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 evet yaz gelmek üzere iş arama şeyleri de çıkar şimdi şöyle haziran temmuz aylarında (hatta belki ağustos) çalışabilicegim bi yerler bilen var mıdır? anadolu yakasında mümkünse kadıköye yakın bi yerler yada daha uzakta ama servisi olan bi yerler olabilir her işi yaparım seçici olmam asgari+yol+yemek versinler yeter :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ehliyet var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Git yazlık yerlere 5yıldızlı otellerde bellboyluk işi bul 3ayda 5milyar para biriktirirsin ama tabi geçmiştir artık zordur bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ehliyet var var mıdır önerin? yani nerden başvurabilirim filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 akşamları sahilde prezervetif sat.felaket iş yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Kariyerde bir sürü ilan var ama ben bi geçen sene çalışan arkadaşa sorayım nerden bulduğunu İngilizce almanca biliyo muydun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Benim son sınıftaki bayağı bir arkadaşım teknomarketlerde çalışıyorlar. 1.25-1.5 civarındada para alıyorlar. Electroworld, saturn, mediamarkt, teknosa sor bunlara Edit : birde gönül ister herkes mesleğini yapsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 makine mühendisliğinde okuyorum, 2 ay yaz okuluna gidicem, ağustos'da da belki olympos da falan çalışırım. gel burlara bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 1 tane baskül al, milletin kilosunu ölçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Deathblade said: Benim son sınıftaki bayağı bir arkadaşım teknomarketlerde çalışıyorlar. 1.25-1.5 civarındada para alıyorlar. gercek degildir umarim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Yok gerçek ama çoğu işte 2. dönemde girdi işe 6 aydan beride çalışıyorlar. 1-2 aylık kabul ediyorlar mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 @dart ing testisli almanca da almanyada üni okuyıcak kadar iyi işte (okuyucak kadar ama sadece komunikasyon çok iyi değil (iyi de çok iyi değil)) şu teknomarket işleri iyiymiş gidip kapı kapı dolaşsam mı acaba teknosada orda burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Laorx said: 1 tane baskül al, milletin kilosunu ölçersin. yanına birde soğuk su sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 İstanbuldaki bellboy arayan otellere kariyerden cvni gönder testisli ingilizce + iyi almancayla alırlar diye düşünüyorum geçmediyse zamanı.Benim arkadaş orta derece ingilzceyle başvurup girmişti. 800-900 para veriyolar ama bahşişlerle 2milyarı buluyodu.Ben yine arkadaşa sorucam gün içinde görünce nasıl girdi nasıl başvurdu diye dönerim sana. Aynı zamanda elektromarketlere başvur işte, hangisi olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kutun doluydu abi çok saol sorarsan güzel olur bugun içinde teknomarketlere de nası başvurıyım direk gidip selam elaman lazım mı diyim nası yapıyım? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kariyer.net yada kendi siteleri üzerinden başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Onu ben bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 hiç iş bavşurusu yapmadın mı ya sdf gir kendi sitelerine insan kaynakları kısmında genelde başvuru olur bazılarının dönemleri olur kaçırmışsan kapanmıştır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar